Buiten gewoon genieten

Buiten gewoon genieten

Houd je woning koel, vind een lekker schaduwplekje op een warme dag, geniet je onbeperkt van het buitenleven. Of creëer extra comfort op koude dagen.

Bij Ambiance treft je een uitgekiend en hoogwaardig assortiment buitenproducten waarmee je comfort toevoegt aan jouw woonomgeving.

Welk product je ook kiest, al onze producten worden altijd speciaal voor jou gemaakt. Zo ben je verzekerd van een product dat perfect past bij jouw woning en sfeer!

Een duurzaam zonweringsplan in 3 stappen

Somfy TaHoma, smart home, wireless bediening, zonwering
Somfy TaHoma® voor slimme bediening

Buitenzonwering is de meeste effectieve manier om warmte buiten te houden. Zo blijft het binnen koeler. En maak je gebruik van aan airco, dan hoeft deze een stuk minder hard te werken! Maar ook in de winter kan zonwering helpen energie te besparen. Zo zorgen screens en rolluiken voor een extra laagje stilstaande lucht waardoor warme beter binnenblijft. 

Voor maximale energiezuinigheid én comfort in zomer en winter raden wij aan buitenzonwering en raambekleding op elkaar af te stemmen. De toevoeging van slimme bediening zorgt ervoor dat alle producten in de ideale stand staan, ook wanneer je zelf niet thuis bent. 

Lees meer tips in deze blog

Ambiance. Specialist in zonwering op maat

Innovatieve bediening die werkt voor jou

Somfy smart home, bediening, mobiel, app, wireless

Smarthome-ready zonwering

De meeste buitenzonweringsproducten van Ambiance zijn voorzien van een Somfy io motor. Het io protocol gaat verder dan bediening op afstand. Met een Somfy io motor is zonwering namelijk smarthome ready! Door de toevoeging van een Connexoon of TaHoma® zet je de eerste stappen in een slim huis. Denk hierbij aan bediening vanaf je smartphone, besturing op tijdschema's, voicecontrol tot een complete intergratie met Amazon Alexa, Google Home, Apple HomKit, IFTT en nog veel meer. 

Lees meer blog over slimme bedieningsopties

Vind de juiste zonwering bij Ambiance Bakker!

Bij Ambiance helpen we je graag om jouw zonwering ideeën voor binnen en buiten te realiseren. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten binnen een straal van ongeveer 35 kilometer van Gorinchem. We richten ons op de regio’s Gorinchem, Giessenlanden, Graafstroom, Hardinxveld-Giessendam, Leerdam, Liesveld, Lingewaal, Vianen, Werkendam, Woudrichem en Zederik. Ambiance Bakker houdt zich voornamelijk bezig met buitenzonwering. Het assortiment zonweringproducten bestaat na 55 jaar ervaring uit: zonneschermen, screens, buitenjaloezieën, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, pergolasystemen, vouwdaken en balkonbeglazing.

Bij Ambiance Bakker tref je een hoogwaardig assortiment zonweringsproducten aan waarmee je comfort toevoegt aan jouw woonomgeving. Vind je het lastig om te kiezen uit de ruime collectie zonwering? Geen probleem! Ons vakkundige team bestaande uit 20 vakmensen staat voor je klaar met advies wat is afgestemd op jouw persoonlijke woonwensen. Welk product je ook kiest, al onze producten worden altijd speciaal voor jou gemaakt. Zo ben je verzekerd van een product dat perfect past bij jouw woning en sfeer!

Naast het leveren en monteren van nieuwe zonweringproducten kun je bij Ambiance Bakker terecht voor reparatie en onderhoud van bestaande zonwering. Bakkers activiteiten op de zakelijke markt hebben zich in de loop der jaren over vrijwel geheel Nederland uitgebreid. Bespaar energie met een totaalpakket aan zonwering, de adviseurs van Ambiance Bakker helpen je graag om jouw ideeën en wensen werkelijkheid te maken!