Welkom bij Ambiance Bakker

Welkom bij Ambiance Bakker

Het grote genieten begint bij Ambiance Bakker Gorinchem! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de gehele regio Giessenlanden, Graafstroom, Hardinxveld-Giessendam, Leerdam, Liesveld, Lingewaal, Vianen, Werkendam, Woudrichem en Zederik.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Ambiance Zonwering Bakker is een écht familiebedrijf dat al meer dan 55 jaar actief is in de zonweringsbranche. Jaap Bakker nam het bedrijf over van zijn vader en bouwde het verder uit. Nu staan zijn kinderen, Jelle en Marieke, in de startblokken om het bedrijf over te nemen. Ons bedrijf heeft vestigingen in Gorinchem en Roosendaal en sinds kort ook een samenwerking met Ambiance Den Braber in Leerdam.

Met een team van 20 vakmensen delen we graag onze kennis, expertise en ervaring. Die kennis komt vanuit jarenlange ervaring, maar ook van de trainingen en cursussen die wij jaarlijks volgen. Binnenklimaat wordt steeds belangrijker, daarom geven we graag advies om samen tot de perfecte combinatie zonwering voor jouw woning te komen. In onze showroom laten we je graag alle mogelijkheden zien en beleven.

 

Binnenzonwering, buitenzonwering en rolluiken

Particuliere klanten in een straal van ongeveer 35 kilometer rondom Gorinchem weten Ambiance Zonwering Bakker te vinden voor alle mogelijke vormen van binnenzonwering, buitenzonwering en rolluiken. Naast het leveren en monteren van nieuwe zonweringproducten kunt u bij Ambiance Zonwering Bakker terecht voor reparatie en onderhoud van bestaande zonwering. Bakkers activiteiten op de zakelijke markt hebben zich in de loop der jaren over vrijwel geheel Nederland uitgebreid. Het betreft hier met name projectzonwering voor scholen, kantoorgebouwen, appartementencomplexen en verzorgingstehuizen.

Terrasoverkappingen, pergolasystemen en balkonbeglazing in Gorinchem

Ambiance Zonwering Bakker houdt zich voornamelijk bezig met buitenzonwering. De branche staat echter bepaald niet stil. Het assortiment zonweringproducten van Bakker is de laatste jaren spectaculair gegroeid en uitgebreid. Terrasoverkappingen, pergolasystemen en balkonbeglazing zijn relatief nieuwe producten die prominent in de moderne en ruime showroom in Gorinchem aanwezig zijn daarbij is Bakker Gorinchem nu ook officieel leverancier van Corradi vouwdaken voor horeca, verenigingen en zelfs particulieren.

Garagedeur specialisme

Sinds april 2010 heeft Ambiance Zonwering Bakker het predicaat ‘Hörmann specialist’. Hiermee is Bakker dé garagedeurenspecialist voor regio Gorinchem. Het complete assortiment garagedeuren is in de showroom in midden Nederland te bewonderen. In de omgeving van Ambiance Zonwering Bakker kunt u gratis parkeren.

Servicegebied Ambiance Zonwering Bakker

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering Bakker is niet alleen actief in Gorinchem, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Giessenlanden, Graafstroom, Hardinxveld-Giessendam, Leerdam, Liesveld, Lingewaal, Vianen, Werkendam, Woudrichem en Zederik.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website