Neem contact op met Ambiance

Met professioneel onderhoud geniet je langer van je zonwering

Veel onderhoud kun je zelf doen aan je zonwering. We hebben diverse handige onderhoudstips voor je om je zonwering schoon en in conditie te houden. Je vindt ze allemaal op een rijtje op de pagina onderhoudstips.

Kies voor de vakman voor specialistisch onderhoud

In een aantal gevallen is het verstandig om onderhoud aan de vakman over te laten. De eerste vijf jaar geeft Ambiance je garantie op je zonwering. Mocht er in die periode een mankement zijn, dan valt dat in een groot aantal gevallen onder die garantie. Na die 5 garantiejaren adviseren wij om bijvoorbeeld om het jaar, je zonwering te laten controleren door de Ambiance-professional. In deze onderhoudsservice inspecteren we het product grondig en vervangen zo nodig slijtagedelen. Als er iets vervangen moet worden, geven we je daarvan de kosten door. Tijdens de controle kijken we alle afstellingen na en passen die zo nodig aan. Zo zorgen we ervoor dat alles goed sluit of opgetrokken wordt in de omkasting.

Meer weten over onderhoud door Ambiance?

De inhoud van een onderhoudsbeurt is per vestiging anders. Dat moet ook. Zo let een Ambiance-vestiging aan de Nederlandse kust in de onderhoudscontrole op de invloed van zoute lucht op de zonwering, terwijl in de rest van Nederland dat geen rol speelt. Daar spelen weer andere zaken zoals roetdeeltjes in de stad.

Wil je weten wat een onderhoud controle in jouw regio inhoudt? Neem contact op met jouw vestiging. Daar kunnen ze je ook informeren over de kosten.

Onderhoud op hoogte? Neem geen risico en laat Ambiance het doen

Onderhoud aan zonwering op hoogte kun je sowieso het beste uitbesteden. Je moet er niet aan denken dat je van die hoogte valt tijdens het onderhoud. De Ambiance vakman voert dit onderhoud op hoogte veilig uit met een hoogwerker. Als je op tijd het onderhoud aanmeldt, kunnen we de inzet van de hoogwerker efficiƫnt uitvoeren door combineren van opdrachten. Voordeel voor jou is dat dit gunstig uitpakt in de kosten.

Laat de Ambiance-specialist komen voor technisch onderhoud

Wil jij graag meer advies over het onderhoud van jouw zonwering?

Neem contact met ons