Terrasoverkapping met glazen schuifwand en draaiwand

Deze luxe terrasoverkapping in Deil is voorzien van serrezonwering en flexibele glazen wanden.

In Deil onlangs geplaatst: een terrasoverkapping van Ambiance met aan 2 zijden een schuif / draai wand van glas en een onderliggende zonwering van Markilux. Om deze overkapping goed te kunnen plaatsen zijn er door een aannemer palen in de grond gedrukt zodat het verzakken van de overkapping tot een minimum wordt beperkt. De overkapping staat op 2 staanders die de rest van het dak dragen.

De linker en rechterkant zijn dicht gemaakt met behulp van het schuif / draai wanden glas systeem. De ramen oftwel de vleugels kunnen naar de kant worden geschoven en dan gedraaid worden. Op deze mannier kunnen de zijkanten desgewenst helemaal open worden geschoven of als het kouder wordt helemaal gesloten.

Om de zon buiten te houden hebben we een onderliggende serrezonwering van Markilux geplaatst, op deze manier wordt de zon en het felle licht goed geweerd. En om de terrasoverkapping het hele jaar door te gebruiken hebben we van Solamagic een warmte-licht armatuur geplaatst. de verlichting en de verwarming zijn beide apart te bedienen door een afstandsbediening.

De opdrachtgever is zeer tevreden met het resultaat en heeft aangegeven dat ze nog nooit zoveel buiten hebben gegeten en doorgebracht. Echt een verlenging van de woonkamer.

 

Beste bezoeker,

In verband met Pinksteren is onze showroom maandag 20 mei gesloten.

Met vriendelijke groet,

Team Ambiance Bakker