Markilux 6000 zonneschermen

In Gorinchem bieden deze twee zonneschermen een schaduwoppervalkte van 40m2! Geplaatst op een penthouse van de zwaanswal te Gorinchem.

Twee Markilux 6000 zonneschermen naast elkaar met een totale breedte van 10 meter en een uitval van maar liefst 4 meter zodat een ruime overkapping wordt verkregen om uit de zon te zitten of droog te zitten tijdens een lichte regenbui.

Vanwege de grote uitval van deze schermen hebben we speciale muurplaten laten maken die door de steen in het betonnen plafond met chemische ankers zijn bevestigd, hierdoor wordt een groter draagvlak gemaakt die de uitval van 4 meter kan dragen.

De schermen zijn voorzien van Somfy RTS motoren die afzonderlijk te bedienen zijn met 1 afstandsbediening. Daarnaast zijn de schermen uitgerust met een windbeveiliging zodat bij stevige wind de schermen automatisch worden ingestuurd.

Op dit penthouse hebben we tevens 9 Harosol uitvalschermen met gasveer armen en 3 Palma Vento windvaste screens geplaatst die volledig automatisch worden gestuurd door de zon en wind