Zonnescherm knikarm

Markilux inbouw zonnescherm, knikarmscherm M3300, aangepaste cassette wit, wit doek

Knikarmscherm is een andere benaming voor het zonnescherm. De zonneschermen van het Ambiance merk hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Elk doek wordt exact op maat geconfectioneerd. Je voegt gemakkelijk diverse opties toe zoals een heater

of andere luxe uitvoeringen. Wij leveren maatwerk in zonneschermen, komen het zonnescherm nauwkeurig inmeten en zorgen voor de juiste montage van het scherm. Geniet vaker van je terras, ook wanneer de zon niet schijnt!

Het voordeel van een knikarmscherm

De hellingshoek van het knikarmscherm stellen onze vakspecialisten af aan de stand van de zon. Ze houden hierbij ook rekening met de doorloophoogte. Er is toch weinig zo fijn als het creëren van een vakantiegevoel in eigen achtertuin? Met een terrasheater en dimbare ledverlichting is een knikarmschem zó veel meer dan alleen een middel tegen felle zon.

Luxaflex Outdoor zonnescherm, knikarmscherm Nova Shade, grijs doek, grijs frame

Bionische pees

Een knikarm zonnescherm voorzien van een bionische pees is onverslijtbaar. De pees is praktisch onbreekbaar, kan niet roesten en is enorm stil in gebruik. We gebruiken sterke knikarmen en staalkabels die de zonneschermen voorzien van de benodigde stabiliteit. De uitval van een zonnescherm met knikarm kan vrij lang zijn, het is daarom belangrijk dat het zonnescherm met sterke windkracht ingeklapt blijft. Gelukkig is de technologie al zover dat je niet bij elke windvlaag naar buiten hoeft. Regel het simpel en snel via je smartphone of tablet, gekoppeld met de Somfy Eolis wirefree io.

Hoe bedien ik een elektrisch knikarmscherm?

Een elektrisch knikarmscherm van Ambiance bedien je met een afstandsbediening of via de Somfy app op jouw smartphone of tablet. Liever een knikarm zonnescherm zonder motor? Dat kan zeker! Geef jouw wensen door tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Tip! Kies voor een Vario Volant. Het oprolbare doek in de voorlijst beschermt je tegen de laagstaande zon én nieuwsgierige blikken van de achterburen. Altijd op maat gemaakt.

Ambiance zonnescherm, knikarmscherm Bergamo, cassette grijs, grijs doek, somfy io

Ontdek alle mogelijkheden

Zonder de juiste voorzorgsmaatregelen kan het flink heet worden in de zomer terwijl de warmte ontglipt door de prachtige (grote) raampartijen in de winter. Een knikarm zonnescherm biedt een wereld van verschil, binnen en buitenshuis. Door een knikarmscherm uit te klappen op het moment dat de zon direct op het raam schijnt is het mogelijk om een temperatuurstijging tot 5 graden tegen te gaan. In combinatie met raamdecoratie reiken de meeste zonnestralen niet ver genoeg om het kwik te laten stijgen in de zomer.

In de winter gebruik je de kracht van de zon juist om ruimtes zoals de woonkamer en slaapkamer op te warmen. Dit betekent alle gordijnen open en het knikarmscherm veilig in de casette. Is de zon gedraaid, dan houdt de isolerende raamdecoratie deze warmte vervolgens weer binnen. Dit is waarom een flexibel knikarmscherm onze voorkeur heeft boven een vast uitvalscherm wat in dit geval minder efficiënt is in de winter.

Luxaflex Outdoor zonnescherm, knikarmscherm Spectra Nova, grijs uni doek, grijs frame

Genoeg ruimte voor een (winterse) BBQ

De terrasheater en dimbare ledverlichting zijn ideale opties voor zowel die zomeravonden wanneer het nét iets te snel afkoelt en die sinterkerst-gourmet avond die je toch liever buiten organiseert. Lees alle tips en tricks in deze blog.

206 kleuren zonder meerprijs

Ook de zonweringsdoeken zijn van topkwaliteit. Dat uit zich in doeken die kleurecht zijn, beschermen tegen UV-straling en zijn voorzien van een vuil- en waterafstotende laag waardoor de doeken mooi blijven. De basis van het zonnescherm is een cassette van hoogwaardig aluminium. Bij Ambiance kun je kiezen uit maar liefst 206 RAL-kleuren en 14 krasvaste en vuilafstotende structuurlakken met een moderne matte look. En dat zonder meerprijs!

Wacht niet langer en kies nu voor een topkwaliteit zonnescherm van Ambiance. Met 5 jaar garantie weet je zeker dat het elektrisch zonnescherm een lange levensduur heeft. Bij een vestiging bij jou in de buurt is een afspraak zo gemaakt. Onze specialisten staan voor je klaar met een persoonlijk, technisch en bouwkundig advies. Zo geniet je komende zomer en jaren later nog steeds in eigen tuin.

Ambiance vakspecialisten staan voor je klaar

De doekkeuze is zeer bepalend voor de uitstraling en functionaliteit van het zonnescherm. Een donkere kleur beïnvloed bijvoorbeeld de effectiviteit van de warmtewerende eigenschappen. Vul het formulier in voor een adviesgesprek bij een dealer in de buurt. Tijdens het gesprek kijken we samen naar de beste oplossing. Wil je een offerte opvragen? Via het prijsindicatieformulier op de product pagina's vraag je eenvoudig en vrijblijvend een indicatie aan voor het door jou gekozen zonnescherm.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een knikarmscherm?

Maak een afspraak in de showroom en ontdek alle mogelijkheden.

Maak een afspraak