Geniet maximaal van het buitenleven!

Hoe wil jij genieten van het buitenleven? Die vraag staat centraal bij een bezoek aan de Ambiance showroom. Zoek jij op een warme zomerdag beschutting in de schaduw, wil je ongeacht het weer het liefst het hele weekend buiten leven of wil je zelfs diep in het najaar ook na een lange werkdag nog even ontspannen in de frisse buitenlucht?

Ambiance laat je vaker genieten van het buitenleven! Ook als de zon niet schijnt. Met een uitgebreid assortiment verrassende producten en bekende klassiekers die veelzijdiger zijn dan je wellicht denkt. Wij hebben voor iedere tuin of balkon een oplossing die aansluit bij jouw wensen. Op deze pagina lees je over wat onze zonneschermen, textieldaken, PVC-vouwdaken, lamellendaken en glazen overkappingen voor jou woonwens kunnen betekenen. 

 

Het zonnescherm

Het meest bekende product uit ons assortiment in het zonnescherm. De compacte cassette geeft met een druk op de knop van je afstandsbediening heerlijke schaduw op je terras. Wat veel mensen niet weten is dat onze zonneschermen ook prima tegen een klein regenbuitje kunnen. Je hoeft dus niet meteen naar binnen als het weer even tegen zit.

Ook als de zon onder is, geniet jij nog van de beschutting van het zonnescherm. De warmte van de dag blijft onder het zonnescherm langer hangen. Met een terrasheater ben je helemaal verzekerd van lange zomeravonden, maar dan van het voorjaar tot in het najaar.

Verlichting

Met verlichting in de cassette, de voorlijst of de armen verlicht je je terras op een sfeervolle manier. Doordat de verlichting is weggewerkt in het zonnescherm heb je geen losse lampen of kabels in je tuin.

Variovolant

Met een uitrolbare volant weer je de laagstaande zon die aan het einde van de dag voor veel warmte kan zorgen. Een ander voordeel; je hebt direct meer privacy omdat ook nieuwsgierige blikken van de buren worden gehinderd.

bekijk al onze zonneschermen

Voeg sfeervolle verlichting toe op je terras
Markilux zonnescherm, knikarmscherm M5010, cassette zwart, groen doek
Een variovolant biedt comfort bij laagstaande zon
Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Textieldak

Het textieldak, ook wel bekend als doekoverkapping of pergolazonwering, is voor mensen die van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar van het buitenleven willen genieten. Dankzij een stevige palencontructie krijgt de wind minder vat op het doek, is een groot terras over balkon te overspannen en is het systeem nog beter bestand tegen regen. Onze textieldaken zijn zelfs uit te voeren met een ‘telescoopstaander’ waarmee je extra afloop creëert om ook bij een stevige regenbui het water snel af te voeren. Jouw feestje, barbecue of borrel valt dus nooit meer in het water!

Bekijk al onze textieldaken

Zon-, wind- en regenbestendig op grote afmeting