Prijsindicatie aanvragen voor Horren
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Unilux Plissé Raamhor

De Unilux Plissé Raamhor is van hoge kwaliteit. Ook is deze mooi in combinatie met de plissé hordeuren van Unilux.

Geniet het hele jaar door van een insectenvrij huis met de plissé raamhorren van Unilux. Ook met de steeds warmer wordende zomers zijn deze ideaal, want je kunt dan ook in de zomer alles open laten staan zodat je huis lekker af kan koelen.

Maak kennis met het Unilux Plissé Raamhor. Geluidloos en met weinig kracht te bedienen!

Unilux inklemhor, plissé raamhor, antraciet 1 2 3 4 5 6
Unilux inklemhor, plissé hor, tekening, detail
Geplisseerd gaas dat mooi opvouwt in frame.
1
Kies uit 5 standaard RAL-kleuren. Overige RAL-kleuren mogelijk tegen meerprijs.
2
Unilux raamhor tekening detail
De raamhorren zijn gemaakt van aluminium geëxtrudeerde profielen waardoor ze extra stevig zijn.
3
Unilux raamhor softfit detail
De hor is zonder schroeven te monteren.
4
Unilux inklemhor, plissé hor, tekening, detail
Standaard geleverd met zwart PPP gaas. Je kunt ook voor grijs gaas kiezen tegen meerprijs.
5
Unilux plissé raamhor dubbel
Kan ook als dubbele hor geplaatst worden.
6

Modellen

Inklem Unit: kan zonder boren of schroeven geplaatst worden. Ook beschikbaar als dubbele raamhor.

Voorzet Unit: strak en modern ontwerp. Ook beschikbaar als dubbele raamhor.

 

Maximale afmetingen

Inklem Unit:
Maximaal 1,2 meter breed x 2 meter hoog.

Inklem Unit Dubbel:
Maximaal 2,4 meter breed x 2 meter hoog.

Voorzet Unit:
Maximaal 1,2 meter breed x 2 meter hoog.

Voorzet Unit Dubbel:
Maximaal 2,4 meter breed x 2 meter hoog.

Kleuren

Kies uit 5 standaard RAL-kleuren: STD 9001, STAD 9010, STD 7016STR, STD 9006 en STD 9005STR. Overige RAL-kleuren mogelijk tegen meerprijs.

Standaard geleverd met zwart PGP gaas. Grijs gaas optioneel tegen meerpijs.

Vraag eenvoudig een prijsindicatie aan

Laat ons weten wat je wensen zijn voor de zonwering en welke afmetingen daarbij horen. Je ontvangt dan binnen enkele dagen een indicatieve offerte.
Unilux inklemhor, plissé raamhor, antraciet

Inklem Unit

Ventileren zonder vervelende insecten in huis is nu mogelijk in stijl. De Inklem Unit is een strak vormgegeven en soepel lopende raamhor, met het bekende gevouwen gaas. Deze raamhor zorgt voor een muggenvrije nachtrust. Heerlijk! 

Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Er is geen veer nodig, zodat de raamplissé bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd.

Zonder te boren of schroeven wordt de Inklem variant eenvoudig in uw kozijn geklemd en is die altijd uitneembaar. 

Heb je een grote raampartij (breder dan 1,2 meter)? Kies dan van de Raamhor Plissé Inklem Unit Dubbel. Goed voor ramen tot wel 2,4 meter breed.

Unilux plissé raamhor dubbel

Voorzet Unit

Ook de voorzet Unit raamhor van Unilux is strak vormgegeven. Extra genieten is dat de raamhor bijna geluidloos is en met weinig kracht bediend kan worden. Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft goed op zijn plaats zitten. Hierdoor is je huis gegarandeerd insecten vrij. 

De geplisseerde Voorzet Unit kan van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden. Bediening van boven naar beneden is niet mogelijk in verband met vervuiling en het uitzakken van het gaas. Het frame is eenvoudig van de montageclips te verwijderen, waardoor de hor uitneembaar is als je bijvoorbeeld het kozijn schoon wilt maken.

Heb je een grote raampartij (breder dan 1,2 meter)? Kies dan van de Raamhor Plissé Voorzet Unit Dubbel. Goed voor ramen tot wel 2,4 meter breed.

Al onze horren opties

Met een deurhor of raamhor op maat laat je na een warme zomerdag de frisse wind door je huis waaien en houd je muggen, vliegen of wespen buiten de deur. Kom langs voor advies op maat en ben verzekerd van horren die past bij jouw huis en stijl. 

Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Het grote genieten begint bij Ambiance Dekazon!

Ambiance Zonwering Dekazon is dé plek om je woning helemaal af te maken. Wij zijn al sinds 1984 een bekende naam in Apeldoorn en omstreken. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Apeldoorn en omstreken.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Met een team van 9 vakmensen delen we graag onze kennis, expertise en ervaring. Wij hebben een hele mooie, uitgebreide showroom, waar we je graag verwelkomen en advies geven over de aanschaf van de juiste zonwering. Zo komen we samen tot de perfecte combinatie voor jouw woning!

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.