Buitenleven: maak van je tuin een thuis

Ambiance pergola overkapping, textieldak Comfort-Line WOOD zip, houten constructie, beige doek

Heerlijk buitenleven: met een goed boek of gezellig borrelen met vrienden. De tuin is voor veel mensen de plek waar je volledig kunt ontspannen. Comfort, gemak en luxe staan centraal. De trend nu? Het leven van binnen zoveel mogelijk naar buiten doortrekken. Zo creëer je één geheel en daarbij vanzelf extra leefruimte. Laat het Grote Genieten maar beginnen!

Extra leefruimte creëren werkt het beste wanneer binnen en buiten ook daadwerkelijk bij elkaar passen. Heb je een strak en modern interieur? Pas dit dan ook toe bij de buitenleefruimte. Houd rekening met de sfeer en stijl van je woning, maar kijk ook naar de soort meubels, schilderijen of andere kunst in je woonkamer.

Al ooit gekeken naar de mogelijkheden van een textieldak? Hiermee verleng je als het ware letterlijk je woning en zit je altijd lekker droog! Bij terrasoverkappingen denken mensen vaak aan zware metalen constructies. Het textieldak kan echter ook met een mooie houten constructie gerealiseerd worden. Een bijkomend voordeel van dit dak is dat het prima tegen een buitje kan. Zo kan zelfs een stevige regenbui jouw dag op het terras niet in het water laten vallen.

Ambiance pergola overkapping, textieldak Comfort-Line WOOD zip, houten constructie, grijs doek
Ambiance pergola overkapping, textieldak Comfort-Line+ zip, grijs aluminium constructie, grijs gestreept doek

Wil je echt je woonkamer vergroten? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden van een terrasoverkapping. Dankzij de vele opties zoals verlichting, verwarming of glazen wanden maak je van een overkapping een echte tuinkamer waarin je het hele jaar lekker buiten zit. Maak je tuinkamer leefbaar door comfortabele meubels te kiezen en planten neer te zetten. Zo vloeit je terrasoverkapping soepel over in je tuin.

Ambiance CUBO terrasoverkapping, tuinkamer, grijs aluminium constructie, vlak dak, glazen schuifwanden
Ambiance Hawaii 40 terrasoverkapping, tuinkamer, grijs aluminium constructie, glazen schuifwanden

Nog meer inspiratie op doen? Neem eens een kijkje in ons magazine, verkrijgbaar in alle Ambiance showrooms.

Geplaatst op 18 mei 2021