Prijsindicatie aanvragen voor één van onze producten
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Zonwering

Bij Ambiance vind je veel verschillende soorten zonwering. Zo hebben wij altijd de perfecte oplossing voor iedere situatie. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier of maak een afspraak in de showroom.

Buiten gewoon genieten

Houd je woning koel, vind een lekker schaduwplekje op een warme dag en geniet onbeperkt van het buitenleven. Of creëer extra comfort op koude dagen. Bij Ambiance treft je een uitgekiend en hoogwaardig assortiment buitenproducten waarmee je comfort toevoegt aan jouw woonomgeving.

Welk product je ook kiest, al onze producten maken we altijd speciaal voor jou op maat. Zo ben je verzekerd van een product dat perfect past bij jouw woning en sfeer!

Vraag het gratis inspiratiemagazine aan

Download ons inspiratiemagazine vol met luxe zonwering en raamdecoratie opties voor jouw huis. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en de trends van dit moment.

Somfy TaHoma, smart home, wireless bediening, zonwering
Somfy TaHoma® voor slimme bediening

Een duurzaam zonweringsplan in 3 stappen

Buitenzonwering is de meeste effectieve manier om warmte buiten te houden. Zo blijft het binnen koeler. En maak je gebruik van aan airco, dan hoeft deze een stuk minder hard te werken! Maar ook in de winter kan zonwering helpen energie te besparen. Zo zorgen screens en rolluiken voor een extra laagje stilstaande lucht waardoor warme beter binnenblijft. 

Voor maximale energiezuinigheid én comfort in zomer en winter raden wij aan buitenzonwering en raambekleding op elkaar af te stemmen. De toevoeging van slimme bediening zorgt ervoor dat alle producten in de ideale stand staan, ook wanneer je zelf niet thuis bent. 

Lees meer tips in deze blog

Somfy smart home, bediening, mobiel, app, wireless

Innovatieve bediening die werkt voor jou

Smarthome-ready zonwering

De meeste buitenzonweringsproducten van Ambiance zijn voorzien van een Somfy io motor. Het io protocol gaat verder dan bediening op afstand. Met een Somfy io motor is zonwering namelijk smarthome ready! Door de toevoeging van een Connexoon of TaHoma® zet je de eerste stappen in een slim huis. Denk hierbij aan bediening vanaf je smartphone, besturing op tijdschema's, voicecontrol tot een complete intergratie met Amazon Alexa, Google Home, Apple HomKit, IFTT en nog veel meer. 

Lees meer blog over slimme bedieningsopties

Vind de juiste zonwering bij Ambiance Goes!

Ambiance Goes levert alles op het gebied van zonwering, markiezen, rolluiken, rolhekken, rolpoorten, raamdecoraties, horren, shutters, buitenjaloezieën, structurele zonwering en dakkapellen. Naast het Ambiance huismerk voert Ambiance Goes producten van gerenommeerde merken als Somfy, Velux, Renson, Luxaflex en Verosol. Met een team van 16 vakmensen delen we graag onze kennis, expertise en ervaring.

Vind je het lastig om te kiezen uit de ruime collectie zonwering? Geen probleem! Ons vakkundige team staat voor je klaar met advies wat is afgestemd op jouw persoonlijke woonwensen. Welk product je ook kiest, al onze producten worden altijd speciaal voor jou gemaakt. Zo ben je verzekerd van een product dat perfect past bij jouw woning! Onze adviseurs zijn allemaal trotse Smart Solar Shading Advisors, waardoor wij jou nog beter kunnen helpen. Samen met jou kiezen we voor zonwering die je huis duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler maakt.

Naast het kantoorpersoneel en de adviseurs bestaat het team van Ambiance Goes ook uit zes vaste monteurs, dit zijn allemaal professionals die hun vak verstaan. Ambiance Goes levert en plaatst nieuwe zonweringproducten maar verzorgt ook onderhoud en reparatie aan jouw huidige zonwering. Bespaar energie met een totaalpakket aan zonwering, de adviseurs van Ambiance Goes helpen je graag om jouw ideeën en wensen werkelijkheid te maken!

Ambiance Goes Zonvakker van het jaar 2024!

De verkiezing ‘Zonvakker van het Jaar’ wordt jaarlijks georganiseerd door Zonvak Magazine, een van de vakbladen van uitgever Qumedia. Op basis van nominaties van fabrikanten en concullega's worden bedrijven geselecteerd en een vakjury kiest hierbij de winnaar. Ambiance Goes & Deurtotaal is tijdens de branchedag zonwering op maandag 18 maart uitgeroepen tot de gelukkige winnaar en Zonvakker van het Jaar 2024!