Hoge kwaliteit tuinmeubelen

Een tuin is niet compleet zonder passend tuinmeubilair. Bij Ambiance Goes verkopen we meubelen van Tierra Outdoor: de beste merken en materialen in hun klasse. De dikke aluminium verbindingen en meerdere lagen poedercoating brengen de producten naar een hoger niveau.

Hoge kwaliteit
Stijlvol design
Duurzaamheid
Thuis bezorgd
Advies op maat
Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Een greep uit onze producten

Kies je voor tuinmeubelen van Tierra, dan kies je voor hoge kwaliteit en een stijlvol design. Voor een duurzaam productieproces, lange levensduur en sterke materialen. Denk aan dekton, trespa, teak, aluminium, akzonobel, swiss fabrics, rope en wicker. 

Tierra Dawson Teak Lounge Set
Tierra Cadozo Lounge
Tierra Bora Bora Teak set
Tierra Orion Dark Basalt Dining Table
Tierra Bora Bora Aluminium set
Tierra Oblong Charcoal/Teak Dining Table

Download de brochure

Bekijk de brochure voor een compleet overzicht van alle Tierra tuinmeubelen en productielijnen die bij ons te koop zijn.

Advies op maat in onze showroom

Kom naar onze showroom in Goes om een idee te krijgen hoe de tuinmeubelen er precies uitzien. Stap gewoon eens binnen of maak een afspraak voor een adviesgesprek; wij denken graag met je mee over het complete plaatje!

Hoe kom je in onze showroom?

Een deel van onze tuinmeubelen zijn te bewonderen in onze showroom aan de Marquesweg in Goes. Het adres: 

Marquesweg 1B
4462 HD Goes

Het grote genieten begint bij Ambiance Goes

Al sinds 1997 geven wij in Goes en omstreken advies op het gebied van zonwering. En nu ook op het gebied van tuinmeubelen! Met een team van 21 vakmensen delen we graag onze kennis, expertise en ervaring. Ambiance Goes is dé plek voor terrasoverkappingen, tuinmeubelen en serrebouw. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Goes, Borsele, Kapelle, Middelburg, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland, Tholen, Veere en Vlissingen. Kom eens langs in onze showroom, ons team staat graag voor je klaar!