Welkom bij Ambiance Goes

Welkom bij Ambiance Goes

Het grote genieten begint bij Ambiance Goes! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de gehele regio Goes, Borsele, Kapelle, Middelburg, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland, Tholen, Veere en Vlissingen.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Al sinds 1997 geven wij in Goes en omstreken advies op het gebied van zonwering. Met een team van 21 vakmensen delen we graag onze kennis, expertise en ervaring. Wij geven graag advies over de aanschaf van de juiste zonwering en dit doen wij niet zomaar. Onze adviseurs zijn allemaal trotse Smart Solar Shading Advisors, waardoor wij jou nog beter kunnen helpen. Samen met jou kiezen we voor zonwering die je huis duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler maakt. Kom je ook langs in onze showroom? Ons team staat graag voor je klaar!

Binnenzonwering en buitenzonwering

Ambiance Goes levert alles op het gebied van zonwering, markiezen, rolluiken, rolhekken, rolpoorten, raamdecoraties, horren, shutters, buitenjaloezieën, structurele zonwering en dakkapellen. Naast het Ambiance huismerk voert Ambiance Zonwering Goes producten van gerenommeerde merken als Somfy, Velux, Renson, Luxaflex, Verosol, Corradi en meer! Ambiance Goes levert en plaatst nieuwe zonweringproducten maar verzorgt ook onderhoud en reparatie aan uw huidige zonwering.

Terrasoverkappingen

Ambiance Goes is hét adres voor terrasoverkappingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vaste constructie, lamellendaken, en pergoladaken. Onze overkappingen, ook wel veranda's genoemd, kunnen worden voorzien van tal van zon- en windwerende opties. In combinatie met verlichting en verwarming geniet u daardoor het gehele jaar van uw terras! Wenst u meer dan alleen een terrasoverkapping, wij kunnen u voorzien van een volledig geïsoleerde serré!

Rolluiken, garagedeuren en voordeuren

Ambiance Goes is gespecialiseerd in Ambiance rolluiken, garagedeuren en voordeuren. Voor een persoonlijk advies bezoeken de zonweringspecialisten u aan huis. Zes dagen per week bent u welkom in de sfeervolle showroom in Goes. Alle beschikbare producten zijn in de showroom duidelijk en werkend tentoongesteld, zodat u zelf kunt ervaren welk product het beste bij uw zonwerende wensen aansluit. Service staat bij Ambiance Zonwering Goes hoog in het vaandel en voor storingen kunt u dan ook 24 uur per dag, 365 dagen in het jaar bij hen terecht.

Gekwalificeerd team zonweringspecialisten

Naast het kantoorpersoneel en de adviseurs bestaat het team van Ambiance Zonwering Goes uit zeven vaste monteurs, allen professionals die hun vak verstaan. De showroom, bedrijfswagens en medewerkers van Ambiance zijn herkenbaar aan het oranjeblauwe Ambiance logo.

Servicegebied Ambiance Zonwering Goes en deurtotaal

Ambiance heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Vanuit onze showroom in Goes leveren we zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de gemeentes Goes, Borsele, Kapelle, Middelburg, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland, Tholen, Veere en Vlissingen.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website

VCA** gecertificeerd

VCA staat in het kort voor Veiligheid Checklist Aannemers. Tegenwoordig is de betekenis die aan het woord Veiligheid wordt aangegeven, uitgebreid met Gezondheid en Milieu. Met het VCA** certificaat tonen we aan dat Ambiance Zonwering & Deurtotaal Goes voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Veilige werkomgeving en -omstandigheden zijn belangrijk voor ons en onze klanten. Een belangrijk aspect hierbij is dat ons bedrijf jaarlijks opnieuw wordt gecontroleerd of we nog steeds aan alle eisen voldoen. We staan dus onder voortdurend toezicht om alle punten van VCA** te garanderen. Een veilig gevoel!