Zoek je zonneschermen in Goes? Bekijk ons assortiment voor de beste kwaliteit en service!

Wanneer het mooi weer is, komt de stad Goes pas echt tot leven. Met haar prachtige historische gebouwen, gezellige terrassen en groene parken is er altijd wel iets te doen. Heb je een wandeling langs de schilderachtige straatjes achter de rug en wil je even ontsnappen van de warmte? Dan is niets zo lekker om even bij te komen in je eigen achtertuin.

Met een zonnescherm ben je optimaal beschermd tegen schadelijke stralen en oververhitting. Wanneer de lucht strakblauw is en de zon fel schijnt kan je optimaal genieten van het weer, maar zit jij wel lekker in de schaduw.

Meer weten over zonneschermen? Klik hier!

Waar wil je je zonwering voor gebruiken?

Je kan jezelf soms wel eens afvragen wat werkt beter: een zonnescherm of een screen? Beide type zonweringen werken beide op hun eigen manier goed. Het grootste verschil tussen beide zit in de functie van zonneschermen en screens. Een zonnescherm wordt voornamelijk gebruikt om een schaduwplek te creëren op je terras in Goes. Screens worden voornamelijk gebruikt om je huis van binnen koel te houden.

Vind het perfecte zonnescherm in Goes: ruime keuze beschikbaar

Bij Ambiance begrijpen we dat het niet alleen gaat om de functionaliteit van een zonnescherm, maar ook om de stijl en uitstraling ervan. Daarom hebben we ons assortiment zonwering voor terrassen zorgvuldig samengesteld, met het zonnescherm als meest populaire optie. Of je nu op zoek bent naar een modern, klassiek of juist extravagant design, bij ons vind je altijd een zonnescherm dat past bij jouw wensen en smaak.

We willen niet alleen dat jouw zonnescherm functioneel en stijlvol is, maar ook dat het perfect past bij jouw persoonlijke levensstijl. Daarom hebben we onze zonneschermen ontworpen met oog voor detail en bieden we verschillende handige extra's en unieke designs die je nergens anders ziet. En dat alles zonder extra kosten! Met een ruime keuze aan cassettekleuren en stoffen uit onze uitgebreide doekcollectie, is er altijd een optie die aansluit bij jouw smaak en exterieur.

Het beste van alles is dat je niet ver hoeft te reizen om ons assortiment zonneschermen te bekijken. We hebben showrooms dicht bij jou in de buurt, waaronder één in Goes. Hier kun je alle zonneschermen bekijken en zelf ervaren welke het beste past bij jouw terras. Op deze pagina vraag je eenvoudig een adviesgesprek aan.

Het belang van zonneschermen: hoeveel graden koeler wordt het?

Als je op zoek bent naar verkoeling tijdens de warme dagen in Goes, is een zonnescherm een goede oplossing. Maar hoeveel graden kan een zonnescherm precies verkoelen? Bij Ambiance Goes kun je een zonnescherm vinden dat tot wel 90% van de zonne-energie kan blokkeren, wat kan leiden tot een temperatuurverschil van 5 tot 7 graden. De mate van verkoeling is afhankelijk van factoren zoals de grootte van het scherm, het type doek en de hoek van de zon. Over het algemeen geldt dat een groter zonnescherm dichter bij het raam zorgt voor een groter koelend effect.

Luxaflex Outdoor zonnescherm, knikarmscherm Nova Shade, grijs gestreept doek, grijs frame

Wat kan je verwachten van de levensduur van je zonnescherm?

De levensduur van het doek van een zonnescherm hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van het doek, de mate van blootstelling aan de zon, de weersomstandigheden in Goes en de frequentie van gebruik. Over het algemeen gaat het doek van een zonnescherm gemiddeld tussen de 8 en 12 jaar mee. Bij Ambiance bieden wij zonneschermen aan met hoogwaardige doeken die behandeld zijn tegen vuil en vocht, waardoor de levensduur verlengd wordt. Daarnaast is het belangrijk om het doek regelmatig schoon te maken en onderhoud te plegen om de levensduur te optimaliseren.

Bezoek onze showroom in Goes

Adres showroom:
Marquesweg 1B
4462 HD Goes

Openingstijden:
Maandag - 09:30 – 17:00
Dinsdag - 09:30 – 17:00
Woensdag - 09:30 – 17:00
Donderdag - 09:30 – 17:00
Vrijdag - 09:30 – 17:00
Zaterdag - 09:30 – 12:00
Zondag - Gesloten

Telefoonnummer: 0113 222 231

Maak een afspraak