Geldig t/m 24 december 2023

Profiteer nu van tot wel 15% korting op diverse producten!

Energie besparen met de juiste combinatie van zonwering en raamdecoratie? Ja, dat kan! En niet zo'n beetje ook.

Met de juiste combinatie van zonwering, raamdecoratie en bediening is je woning in de zomer tot 5 graden koeler en in de winter tot 5 graden warmer. De airco kan uitblijven en je CV een standje lager. Zo heb je het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat in huis.

En nu profiteer je tot wel 15% korting op diverse producten! Deze actie is alleen geldig bij Ambiance Heko-Becewe en loopt t/m donderdag 24 december. De actie is niet geldig i.c.m. andere lopende acties.

Ambiance Palma Vento screen, grijs doek, antraciet frame, antraciet afgeronde cassette, met windvaste zip geleiding

Tot 15% korting op screens

Als je de warmte in de zomer buiten wilt houden, moet je de zonnestralen buiten houden. Daarom is het belangrijk om zonwering aan de buitenkant van je huis te plaatsen. Met alleen raamdecoratie krijg je niet het gewenste effect. Buitenzonwering is essentieel om een comfortabel binnenklimaat te creëren en screens bieden de perfecte oplossing.

Ook in de winter werkt een windvast screen uitstekend. Dankzij de ritsgeleiding ontstaat er een stilstaande laag lucht tussen het screen en het raam dat zorgt voor een isolerende werking. Zo houd je in de winter de warmte juist weer binnen.

Bekijk hier onze screens

Tot 15% korting Luxaflex® Duette® Shades

Energiebesparend en geluiddempend. De bijzondere honingraat structuur van Luxaflex® Duette® shades zorgt op natuurlijke wijze voor subtiele filtering van daglicht, regulering van de kamertemperatuur, demping van omgevingsgeluid en verlaging van het energie verbruik. Zeker in combinatie met een zipscreen kan je de hoogste isolatieklasse A behalen zowel in de zomer als in de winter.

Bekijk hier de Luxaflex® Duette® Shades

Ambiance rolluik, afgeronde kast zwart, zwart aluminium lamellen

Tot 15% korting op rolluiken

Door de hoge isolatiewaarden houden rolluiken de warmte binnen in de winter en juist buiten in de zomer. Hiermee zorgen rolluiken voor een comfortabel binnenklimaat in huis en ze helpen ook fors te besparen op de energierekening. Niet alleen is het rolluik perfect voor thermische isolatie, ook voor akoestische isolatie ben je bij dit product aan het juiste adres.

Bekijk hier onze rolluiken

Advies op maat

Elk huis is anders en iedereen heeft andere wensen. Onze vakspecialisten adviseren je graag over een oplossing met maat.

Ik wil een gratis adviesgesprek