Slimme zonwering voor wisselende weersomstandigheden

In Nederland wisselen regenbuien en de warme zonnestralen zich soms snel af. Deze plotselinge weersveranderingen komen elk jaar weer terug in Nederland. Helaas hebben wij bij Ambiance geen controle over het weer. Waar we wel invloed op hebben? De wooninnovaties waarmee we jouw wooncomfort verbeteren, ongeacht het seizoen.

Slimme zonwering

Maak kennis met de geautomatiseerde zonwering van Ambiance. Deze slimme innovaties beschermen zichzelf tegen de veranderende weersomstandigheden. Iets dat met het wisselende weer in Nederland zeker geen overbodige luxe is. Voorbij zijn de dagen van handmatige bediening. Laat die wind maar blazen en de regen vallen. Want in de chaos van het weer blijft jouw slimme zonwering veilig in de beschermende cassette zitten.

Zonwering op sensoren

Automatische zonwering werkt als een weersvoorspeller. Wanneer er onverwachte windvlagen of plotselinge zonnestralen zijn, kan deze automatisch reageren en handelen. Ook wanneer je niet thuis bent. Je geniet dus met minder moeite langer van je producten. Deze automatisering werkt met behulp van speciale ingebouwde sensoren:

  • Windsensoren: Dankzij windsensoren hoef je niet bang te zijn voor harde windvlagen. Hiermee wordt de windsnelheid continu gemeten. Wanneer het nodig is, reageert de motor automatisch. Zo voorkom je schade, ook als je niet thuis bent.
  • Zonsensoren: Na regen komt zonneschijn, ook in het najaar. En op zulke momenten moet je kunnen vertrouwen op je zonwering. Dankzij de geavanceerde zonsensoren van Ambiance wordt bij vooraf ingestelde temperaturen de zonwering automatisch weer uitgeklapt.

Elektrische besturing

Het aanbod aan slimme zonwering is groot bij Ambiance. Er zijn verschillende mogelijkheden voor elektrische bediening. Van het gebruiken van een afstandsbediening tot een compleet SmartHome-systeem. En maak je gebruik van een SmartHome systeem, dan kun je via de app je zonwering ook besturen als je niet thuis bent, ideaal! Laat je in onze vestigingen informeren over de mogelijkheden en kijk met hen wat het beste bij jouw situatie past.

Maak een afspraak

Somfy Eolis, windbeveiliging, bediening, wireless, smart home
Geplaatst op 2 november 2023