De markies is optioneel op afstand bedienbaar (standaard geleverd met koordbediening)
Met een Somfy io motor is de markies smarthome ready!
Profiteer maximaal van de zonwerende eigenschappen door toevoeging van sensoren.
Unieke doekkeuze garantie
Geraamte gemaakt van onderhoudsvrij aluminium
Optioneel is uit te voeren met Solar-motor
Onze producten worden altijd exact op maat gemaakt!
5 jaar garantie dankzij het Ambiance Zekerheidspakket

Ambiance Premium Aluminium Markies

De aluminium markiezen van Ambiance worden gemaakt van de beste materialen. Bovendien worden ze vakkundig behandeld. Hierdoor zijn de markiezen onderhoudsvrij, hebben ze een lange levensduur en blijven ze met de jaren soepel in gebruik.

De markiezen worden vervaardigd uit kwalitatieve materialen die vakkundig behandeld worden. Alle onderdelen van de markies bestaan uit vol-gegoten aluminium.

De markiezen van Ambiance worden zorgvuldig afgewerkt. Met aandacht en oog voor detail.

De Ambiance Premium Aluminium Markies wordt gemaakt van de beste materialen.

Binnenzijde aluminium markies, petmodel 1 2 3 4
Frame uit vol-gegoten en geanodiseerd aluminium.
1
Zijschotten uit één deel; geen (onbehandelde) zaagsneden.
2
Alle onderdelen van koordgeleider tot stikgaren afgestemd op kleur.
3
Markies hout, zijaanzicht
Standaard is het aluminium frame opgebouwd uit 5 slagen. Boven de 140 cm uitval zijn dit standaard 6 slagen.
4

Bediening

De bediening is standaard koordbediening.

Maximale afmetingen

Op maat gemaakt.

Frame

Het frame is standaard leverbaar in de kleuren RAL 9001 / 9010 en TNA (aluminiumkleurig).
Alle slagen worden standaard afgewerkt met soepel kunststof afwerkband. Deze is beschikbaar in 19 kleuren.
De kunststof inlage in het aluminium markiesprofiel is afgestemd op de RAL-kleur van de markies.

EPI

Energie Prestatie Indicator

Energie Prestatie Indicator

Bekijk de waarden per seizoen

Prijsindicatie aanvragen voor jouw persoonlijke situatie

Ik ontvang graag een prijsindicatie voor een Markiezen

Na ontvangst van de aanvraag gaat een adviseur ermee aan de slag. Naast de prijs voor het aangevraagde product kunnen één of twee mogelijke alternatieven worden getoond. Wij streven ernaar jouw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Maatvoering

Ingevoerde maten zijn indicatief.

Bijzonderheden of speciale wensen
Foto's

Stuur optioneel één of meerdere foto's van de situatie mee. Deze helpen ons een betere prijsindicatie te geven. (maximaal 9 MB in totaal)

Selecteren
De foto's zijn in totaal meer dan 9 MB, verwijder één of meerdere foto's.
Jouw gegevens
Binnenzijde aluminium markies, petmodel

Frame van het beste aluminium

De aluminium markiezen van Ambiance zijn onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur. De markiezen worden vervaardigd uit kwalitatieve materialen die vakkundig behandeld worden. Alle onderdelen van de markies bestaan uit vol-gegoten aluminium. Het frame heeft geanodiseerde profielen en alle gietdelen krijgen een poedercoating. Hiermee wordt corrosie en oxidatie tegengegaan. Dus de markiezen gaan niet alleen lang mee, ze blijven met de tijd ook soepel in het gebruik.

Verbindingen in kleur

Ook de hoekstukken zijn van vol-gegoten aluminium en worden voorzien van dezelfde kleur als het frame. Hierdoor vormt het optisch één geheel. De scharnieren worden voorzien van RVS draadloze assen. Deze worden voorzien van een kunststof dopje in de kleur van het aluminium. 

Afwerking met oog voor detail

De markiezen van Ambiance worden zorgvuldig afgewerkt. Met aandacht en oog voor detail.

Het uiterlijk van de aluminium zijschotten is gelijk aan de hardhouten versie. Bovendien is het aluminium zijschot onderhoudsarm.

Standaard worden alle slagen afgewerkt met soepel kunststof afwerkband. Dit band is er in 19 kleuren zodat het in kleur kan worden afgestemd. Het koord wordt, of het nu onder of bovenlangs loopt, afgestemd op de kleur van het doek. Ook bij elektrische bediening. 

De doeken en volants worden gestikt met een bijpassend garen. Het patroon van een schulpvolant wordt afgestemd op het dessin van het doek.

Gegoten hoekstukken en inlage 

De gegoten hoekdelen worden eerst gekataforeed (ondergedompeld in een vloeistofbad met een speciale lak die beschermt tegen oxidatie) en daarna op kleur gecoat. 

Aan de buitenzijde van het frame zit een kunststof inlage, een kunststof rand die het mogelijk maakt het doek op het frame te nieten. Ook deze inlage wordt uitgevoerd in een kleur die past bij de kleur van de markies. 

Gegolfde volant close up

Oog voor detail

De vorm van de volant wordt afgestemd op het streeppatroon van het doek. Hierbij zorgen we ervoor dat het donkere deel van het doek altijd maximaal in de schulp van de volant zit. Hierdoor valt vervuiling op termijn minder op. 

Voor de afwerking van de volant is keuze uit maar liefst 30 soorten biesband. Het biesband wordt afgestikt met een zeer fijne stiksteek en een garen dat is afgestemd op de kleur van het doek.

Het kunststof afwerkband op de slagen van de markies is beschikbaar in 19 kleuren. Het kunststof is geselecteerd op jarenlang buitengebruik. Ook bij continue blootstelling aan diverse weersinvloeden behoudt het kunststof soepelheid. 

30 kleuren biesband voor afwerking van de volant
19 kleuren hoogwaardige kunststof afwerkband
Een kleine greep uit onze kleuren garen

Aluminium onderdelen in kleur

De hoge kwaliteitseisen vind je terug in ieder detail. Zo wordt voor onze koordgeleiders, katrollen, ophangbeugels etc. uitsluitend gebruik gemaakt van gepoedercoat aluminium. De kleur van de materialen wordt afgestemd op de RAL-kleur van de markies. 

Elektrisch bedienbare markies

Ook de klassieke markies is te voorzien van moderne opties. De hoogwaardige Somfy motor maakt het mogelijk de markies te bedienen met een afstandbediening, smartphone of op basis van tijd of weersomstandigheden. 

De motorbuis (50mm) wordt standaard voorzien in de RAL-kleur van de omkasting en gemonteerd in aluminium delen. Tevens worden onze elektrische markiezen voorzien van een afwerklat. 

Het grote genieten begint bij Ambiance Heko-Becewe!

Ambiance Zonwering Heko-Becewe Amsterdam: een familiebedrijf dat al ruim 65 jaar klaarstaat voor de klant. Met ons team bestaande uit 10 à 12 vakmensen, ontzorgen wij jou bij jouw aankoop van A tot Z. Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Amsterdam en omstreken.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Wij zijn beloond met mooie awards. Onder andere Luxaflex® Gallery Dealer van het jaar en Zonvakker van het Jaar. Hier zijn we trots op en het benadrukt onze kennis en service. Onze filosofie is dan ook: maak een keuze, wij regelen de rest. We verwelkomen je graag in onze showroom, spontaan of op afspraak.

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.