Prijsindicatie aanvragen voor één van onze producten
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Raamdecoratie

Bij Ambiance vind je vele soorten raamdecoratie. Zo hebben we voor iedereen de perfecte oplossing. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier of maak een afspraak in de showroom.

Binnen heerlijk ontspannen

Raamdecoratie is een belangrijke sfeermaker in huis, maar het doet nog zoveel meer. Het reguleert zonlicht, lichtinval en zorgt voor privacy wanneer je dat wilt. Met ons uitgebreide assortiment raambekleding vind je bij ons alles wat je zoekt. Van rolgordijnen tot shutters. Wij hebben het allemaal.

Bij Ambiance vind je een ruim assortiment raambekleding in drie categorieën; De Ambiance huiscollectie, Luxaflex® en Verosol binnenzonwering. Naast uitgebreide keuze uit stoffen en dessins kun je ook kiezen voor slimme bedieningsopties. Denk hierbij aan bediening vanaf je smartphone of automatisch via tijdschema's en ingestelde scenario's.

Vraag het gratis inspiratiemagazine aan

Download ons inspiratiemagazine vol met luxe zonwering en raamdecoratie opties voor jouw huis. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en de trends van dit moment.

Verosol effectieve binnenzonwering

Ben je op zoek naar dé optimale combinatie tussen warmtewering en energiebesparing? Dan zit je goed met de binnenzonwering van Verosol. Alle binnenzonwering van Verosol is voorzien van een dun laagje reflecterend aluminium. In de zomer zorgt dat voor een zonwerend effect en in de winter zorgt dit ervoor dat de warmte binnen blijft. Verosol is hierin uniek, zij passen dit als enige in de wereld toe.

Vind de mooiste raamdecoratie bij Ambiance IJmond!

Ambiance IJmond is opgericht in 1933 als producent van hoogwaardige markiezen. Sinds 2019 zijn wij onderdeel van Ambiance. Dat betekent een nóg ruimer assortiment, met nog steeds de vertrouwde klantgerichtheid en betrokkenheid die je van ons kent. Met deze jarenlange ervaring kunnen wij jou voorzien van het beste advies met de beste producten. Ben je op zoek naar producten voor binnen? Door middel van ons ruime assortiment inspireren en voorzien wij klanten in de gehele regio Zuid-Kennemerland en de gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen. Voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres!

Vind je het lastig om te kiezen uit de collectie raamdecoratie? Geen probleem, bij Ambiance IJmond staat een vakkundig team voor je klaar. Onze producten worden altijd speciaal voor jou gemaakt. Zo ben je verzekerd van een product dat perfect past bij jouw woning en de sfeer van het interieur.

Bespaar energie met een totaalpakket aan zonwering. Onze adviseurs beschikken over een afgeronde opleiding tot Smart Solar Shading Advisor. Dit betekent o.a. dat wij beschikken over specifieke kennis over warmte toetreding van jouw woning. We geven advies over de juiste zonwering, gebaseerd op jouw wensen, situatie en stijl. Zo komen we samen tot de ideale combinatie. Kom eens langs in onze showroom, dan geven we je graag advies!