Met deze extra’s is jouw terras helemaal klaar voor de zomer

Markilux zonnescherm, knikarmscherm M6000, cassette grijs, wit doek, led verlichting, spots

Met zonwering doe je meer dan alleen schaduw creëren. Je creëert namelijk extra tijd om buiten op jouw terras te kunnen genieten. Naarmate het ook in Nederland steeds warmer wordt, zien we dat het buitenleven steeds meer deel gaat uitmaken van de leefomgeving van je woning. Nu is het tijd om je nieuwe lievelingsplek gezellig aan te kleden en om te toveren in een volwaardige extra woonruimte. Bij Ambiance heb je ruim de keuze uit accessoires om je terrasoverkapping een flinke upgrade te geven. Dit zijn onze tips!

Zorgvuldig samengestelde doeken

Het doek van je zonwering bepaalt een belangrijk deel van de uitstraling. Dankzij de hoge kwaliteit zorgen onze doeken voor jarenlang plezier! Bovendien hebben we niet alleen veel verschillende kleuren, maar we bieden ook ruime keuze in lichtdoorlatendheid, waterdichtheid en de uitstraling en structuur van het materiaal. Wat voor soort zonwering je ook hebt gekozen - voor alle soorten zijn doeken te vinden die perfect passen bij jouw stijl.

Keep it cosy

Met een terrasheater kun je langer buiten zitten, ook als het Nederlandse weer even niet meezit. Als je een vaste terrasoverkapping hebt, kun je de heater het hele jaar door laten staan. Zo geniet je zelfs in de winter van een overdekt terras; de warmte die de heater uitstraalt is direct voelbaar. Wat ons betreft een aanwinst voor ieder terras!

De juiste verlichting doet wonderen

Een erg sfeervol extraatje is verlichting in je zonwering. Behalve temperatuur speelt ook licht een belangrijke rol voor het aantal tijd dat je buiten kunt zitten. Met de juiste sfeerverlichting blijf je ook tot in de late uurtjes buiten tafelen, zonder dat het ongezellig en te donker wordt. Met ingebouwde LED- of halogeenspots wordt de verlichting netjes weggewerkt in de balken van je overkapping. De lampjes zijn dimbaar en kun je bedienen met dezelfde afstandsbediening als je zonwering; ideaal! Heb je een zonnescherm en wil je daar ook graag verlichting in? Geen probleem. Wij plaatsen de LED-strips namelijk in de cassettes van onze zonneschermen. Dimbare LED-spotjes zijn mogelijk en dus pas je de lichtintensiteit gemakkelijk aan om sfeer te creëren. Ook in een vouw- en lamellendak zijn veel opties beschikbaar. We werken de energiebesparende LED-verlichting bijna onzichtbaar weg in de constructie van je vouwdak. Mooi én duurzaam!

Deel van de doekcollectie
Terrasheater Solomagic
Lamellendak met verlichting

Maak je terrasoverkapping slim

Via Somfy besturing en Smart Home bedien jij je zonwering, rolluiken, terrasheater en verlichting met één druk op de knop. Bovendien is hier geen ingewikkeld extra systeem voor nodig. Je bedient jouw zonwering en accessoires gewoon vanaf je smartphone of tablet; supersnel en eenvoudig. Niet alleen vanuit huis, maar vanaf iedere plek op de wereld kun jij je zonnescherm uitklappen of juist invouwen. Ook is het mogelijk om bepaalde vooraf ingestelde scenario’s op te stellen, zodat Smart Home automatisch je producten aanstuurt. Lees hier alle ins en outs over dit handige systeem.

Geplaatst op 12 augustus 2020