Een geventileerd en insectenvrij huis

Luxaflex plissé hordeur zwart gaas, witte frame

Na een lange zomerdag is niets fijner dan de frisse avondbries door je huis te laten waaien. Maar waar je niet op zit te wachten is het grote aantal muggen dat daarbij je huis binnen kan dringen. Een hor is hiervoor de perfecte oplossing! Maar ook bij horren geldt: de keuze is reuze. In deze blog nemen we je mee langs de vele opties.

Maatwerk

Je hebt bij ons de keuze uit zowel deurhorren als raamhorren. Het mooie van al onze horren is dat ze in alle soorten kozijnen geplaatst kunnen worden. Of het nou om houten, kunststof of metalen kozijnen gaat. Ook maken wij al onze horren exact op maat voor jouw deur of raam. Zo ben je verzekerd van een perfect passende hor die vervelende insecten geen enkele doorgang biedt.

De hordeur

Hordeuren worden dagelijks veel gebruikt. Het is daarom belangrijk om voor kwaliteit te kiezen en een hordeur te vinden die het beste bij jouw wensen past. Een schuifhordeur, rolhordeur of een vaste hordeur? Het kan allemaal. Je hebt hierbij ook de keuze uit een hordeur met vlakgaas of plissé gaas.

De vlakgaas hordeur kennen we allemaal en blijft tijdloos en mooi, maar weet je dat je ook kan kiezen voor een plissé hordeur? Hierbij wordt het geplisseerde gaas in- en uitgevouwen in plaats van opgerold. Dit geeft jouw hordeur een unieke en luxe uitstraling. Ook is de plisséhor makkelijker te bedienen dan een vlakgaas hordeur.

En een aantal van onze hordeuren zijn uit te rusten met pollenwerend gaas. Zo ben je ook binnenshuis optimaal beschermd tegen hooikoortsklachten. Ideaal!

Luxaflex plissé hordeur zwart gaas, witte frame
Luxaflex plissé hordeur zwart gaas, witte frame

De raamhor

Dankzij onze op maat gemaakte raamhorren kun je het hele jaar door genieten van de frisse buitenlucht. En de keuze voor wat voor soort hor is eindeloos! Je hebt onder andere keuze uit vaste horren, rolhorren, plissé horren of inzethorren. Welke past het beste bij jou? Ga in gesprek met één van onze adviseurs en zij helpen jou bij deze lastige keuze.

Ook bij de raamhor kun je kiezen uit een hor van vlakgaas of van plissé gaas. En wil je graag een raamhor plaatsen, maar liever niet boren? Ook dat is geen probleem! Wij kunnen ook horren plaatsen die worden geklemd in je kozijn zonder te schroeven.

Luxaflex rolhor, raamhor, zwart/antraciet,
Unilux veerstift raamhor, vlak gaas

Waar plaats je een hor?

Horren kunnen vrijwel in iedere deur of ieder raam geplaatst worden. Heb jij openslaande deuren of een schuifdeur? Geen probleem! Een dakraam, draaikiepraam of een raam dat wat moeilijker bereikbaar is? Wij helpen jou met de juiste oplossing.

Design

We horen nog wel eens dat mensen horren niet zo mooi vinden. Of dat ze er altijd zo saai uit zien. Maar dat hoeft helemaal niet! Bij Ambiance vind je horren in allerlei verschillende kleuren. Hierdoor is er altijd wel een hor die bij jouw woning past.

Kortom, wil jij een insectenvrij en geventileerd huis? Kijk eens naar de veelzijdigheid van een hor en laat je adviseren!

Geplaatst op 2 april 2021