Welkom bij Ambiance Kerbof - Delfzijl

Welkom bij Ambiance Kerbof - Delfzijl

Het grote genieten begint bij Ambiance Kerbof - Delfzijl! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de regio Delfzijl.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Al sinds de jaren '70 is Kerbof een vertrouwd adres in Delfzijl en omstreken. Destijds gestart als schilderbedrijf, maar ondertussen is het assortiment en dienstenpakker fors uitgebreid. Door de overname van Dorenbos Kunststof Kozijnen en Zonwering in 2021 is tevens een complete zonweringstak toegevoegd. In 2023 is de zonweringstak versterkt door aansluiting bij de landelijke formule Ambiance Zonwering. Je kunt bij ons terecht voor al je zonwering, veranda's, raamdecoratie en horren. Kom langs in onze showroom, ons team staat voor je klaar!

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website