Prijsindicatie aanvragen voor Unilux Rolhor Raam
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Unilux Rolhor Raam

De Unilux Rollende Raamhor sluit perfect aan op jouw ramen. Zo kun jij 's nachts lekker slapen met een fris windje, maar zonder vervelende muggen.

Kies uit de budget Comfort raamrolhor of de luxe Super+.

De Unilux Rollende Raamhor sluit perfect aan op je ramen.

Unilux rolhor, raamhor, vlak gaas 1 2 3 4
Unilux hordeur detail sluiting
Standaard geleverd met een magneetsluiting. Je kunt ook kiezen voor een kantelsluiting.
1
Kies uit 5 standaard RAL-kleuren. Overige RAL-kleuren mogelijk tegen meerprijs.
2
Unilux raamhor tekening detail
De raamhorren zijn gemaakt van aluminium geëxtrudeerde profielen waardoor ze extra stevig zijn.
3
Unilux hordeur vlak gaas detail
Standaard met UV bestendig zwart PGP gaas.
4

Modellen

Comfort: voor elk budget.

Super+: ideaal voor ramen met veel windbelasting.

Maximale afmetingen

Comfort:
Kastmaat is 2,6 meter en de geleidermaat 1,8 meter.

Super+:
Maximaal 1,6 meter breed x 2 meter hoog.

Kleuren

Kies uit 5 standaard RAL-kleuren: STD 9001, STAD 9010, STD 7016STR, STD 9006 en STD 9005STR. Overige RAL-kleuren mogelijk tegen meerprijs.

Standaard geleverd met zwart PGP gaas.

Vraag eenvoudig een prijsindicatie aan

Laat ons weten wat je wensen zijn voor de zonwering en welke afmetingen daarbij horen. Je ontvangt dan binnen enkele dagen een indicatieve offerte.
Unilux raamhor

Comfort

De Comfort rollende raamhor is een bijna onzichtbare, maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. Doordat de cassette slechts 42 mm is kan het frame vaak buiten zicht geplaatst worden, bijvoorbeeld achter je gordijnen. De kleur van het profiel kan ook nog naar wens worden aangepast.

Standaard wordt de rolhor met een magneetsluiting geleverd, maar een kantelsluiting is ook mogelijk zonder meerprijs. Ook kun je kiezen voor een horizontale als verticale plaatsing, waarbij verticale plaatsing de rolhor eenvoudiger bedienbaar maakt bij hoge ramen. De greep is aan beide zijden bedienbaar, zodat de Comfort ook buiten geplaatst kan worden.

 

Unilux rolraamhor

Super+

De raamrolhor Super+ is een elegante rolhor met RVS stift gaasopsluiting. Standaard wordt deze geleverd met een speedreducer. Deze speedreducer zorgt ervoor dat de raamrolhor Super+ langzaam naar boven oprolt. Dit is ideaal voor ramen waar veel windbelasting is en bij grotere of schuingeplaatste (dak)ramen.

De onzichtbare RVS stift in de geleiders zorgt ervoor dat het gaas altijd netjes in de geleiders gespannen blijft, waardoor het uitwaaien van het gaas niet mogelijk is.

De Super+ is eenvoudig te bedienen en is uitgevoerd met een schuifvergrendeling. De raamrolhor Super+ kan in het kozijn of op het kozijn geplaatst worden. Aan de bedieningslijst zit een borstel om zelfs de kleinste kieren af te sluiten. Zo weet je zeker dat er geen insecten binenn komen.

Al onze horren opties

Met een deurhor of raamhor op maat laat je na een warme zomerdag de frisse wind door je huis waaien en houd je muggen, vliegen of wespen buiten de deur. Kom langs voor advies op maat en ben verzekerd van horren die past bij jouw huis en stijl. 

Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Het grote genieten begint bij Ambiance Leimuiden!

Ambiance Zonwering Leimuiden heeft door haar jarenlange vak expertise een bekende naam opgebouwd in Leimuiden en omgeving. In 1942 opgericht als Balder zeilmakerij en zonwering en sindsdien uitgegroeid tot twee losse, goed functionerende bedrijven. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Leimuiden, Aalsmeer, Alkemade, Alphen aan den Rijn, Jacobswoude, Lisse, Haarlemmermeer, Hillegom, Nieuwkoop, Noordwijkerhout en Uithoorn.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Bij ons kun je rekenen op een gedegen advies, vakkundige montage, uitstekende service en nazorg zodat je nog vele jaren plezier kunt hebben van je aankoop. We gaan samen op zoek naar een passende oplossing voor jouw woning. Zo komen we samen tot de perfecte combinatie zonwering. We willen laten zien dat zonwering je huis duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler kan maken. Kom eens langs in onze vernieuwde showroom en laat je inspireren!

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.