Prijsindicatie aanvragen voor Ambiance Premium Zipscreen
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Ambiance Premium Zipscreen

De Ambiance Premium Zipscreen onderscheidt zich op gebied van slimme innovaties en afwerkingsniveau van de concurrentie. De basis van de windvaste screens wordt gevormd door een stevig geëxtrudeerde aluminium kast die beschikbaar is in ronde of vierkante uitvoering.

De Ambiance Premium Zipscreen is een screen dat je licht geeft in huis, zonder de hitte.

ROMA ZIP-screen, grijs geëxtrudeerd aluminium kast, grijs doek 1 2 3 4
ROMA ZIP-screen, grijs vierkant geëxtrudeerd aluminium kast, wit doek, transparant vlak voor doorkijk, terrasoverkapping
Doeken kunnen ook met zichtvenster besteld worden.
1
De stoffen zijn lichtdoorlatend en leverbaar in 209 RAL-kleuren standaard in mat en structuurkleuren.
2
Er wordt gebruikt gemaakt van hightech-textiel.
3
Met een rissysteem in de geleiding. Hierdoor is het windvast en zijn grote maten geen probleem.
4

Bediening

De bediening is standaard elektrisch (Somfy IO) met afstandsbediening. De motor is SmartHome ready en voorbereid voor app-bediening via smartphone/tablet. Bediening via motor met vaste muurschakelaar is ook mogelijk.

Maximale afmetingen

Maximaal 6 meter breed.
Maximaal 3,5 meter hoog.
Het maximale doekoppervlak is 18 m2.EPI

Energie Prestatie Indicator

Energie Prestatie Indicator

Bekijk de waarden per seizoen

Frame

209 RAL-kleuren in mat en structuur uitvoering.

Kast

90 / 110 / 130 S / 130 / 150 mm.
Keuze uit een Quadro (vierkant) of Rondo (ronde) cassette.

Beweegbare onderlat

Eén van de slimme inovaties van de Ambiance Premium Zipscreen is de verzwaarde beweegbare onderlat, waar de zipscreens standaard van voorzien zijn. De onderlat zit niet gefixeerd in de zijgeleiders waardoor het volledige gewicht wordt gebruikt om het screendoek strak te houden. Dit komt ten goede van de stabiliteit en zorgt voor een windbelasting tot 120 km/h. 

Oog voor detail

De Ambiance Premium Zipscreen is ontworpen met oog voor detail. Zo wordt er gebruikt gemaakt van zogenaamde "blindmontage" waarbij er geen schroeven in het zicht zitten. De afdekdopjes worden zelfs geleverd in dezelfde kleur als de kast/geleiders!
De onderlat van het screen verdwijnt grotendeels in de kast. Hierdoor is de totale hoogte van de kast plus onderlat nergens kleiner als bij de Ambiance Premium Zipscreen en is deze zowel van binnen als van buiten nauwelijks zichtbaar.

ROMA ZIP-screen, grijs vierkant geëxtrudeerd aluminium kast, wit doek, transparant vlak voor doorkijk, terrasoverkapping

Transparant screen

Dankzij de sterke windvaste eigenschappen van de Ambiance Premium Zipscreen is het screen ook uitermate geschikt voor gebruik als windwering op uw veranda. Om het echte buitengevoel te behouden is het screen daardoor uit te voeren met volledig transparant screendoek. Door de kiezen voor een combinatie van zonwerend screendoek én transparant screendoek komen beiden eigenschappen samen: Door het screen deels te laten zaken weer je (laagstaande) zon, volledig gezakt weer je de wind met behoud van uitzicht.

Vraag eenvoudig een prijsindicatie aan

Laat ons weten wat je wensen zijn voor de zonwering en welke afmetingen daarbij horen. Je ontvangt dan binnen enkele dagen een indicatieve offerte.

Vraag het gratis inspiratiemagazine aan

Download ons inspiratiemagazine vol met luxe zonwering en raamdecoratie opties voor jouw huis. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en de trends van dit moment.

Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Het grote genieten begint bij Ambiance Leimuiden!

Ambiance Zonwering Leimuiden heeft door haar jarenlange vak expertise een bekende naam opgebouwd in Leimuiden en omgeving. In 1942 opgericht als Balder zeilmakerij en zonwering en sindsdien uitgegroeid tot twee losse, goed functionerende bedrijven. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Leimuiden, Aalsmeer, Alkemade, Alphen aan den Rijn, Jacobswoude, Lisse, Haarlemmermeer, Hillegom, Nieuwkoop, Noordwijkerhout en Uithoorn.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Bij ons kun je rekenen op een gedegen advies, vakkundige montage, uitstekende service en nazorg zodat je nog vele jaren plezier kunt hebben van je aankoop. We gaan samen op zoek naar een passende oplossing voor jouw woning. Zo komen we samen tot de perfecte combinatie zonwering. We willen laten zien dat zonwering je huis duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler kan maken. Kom eens langs in onze vernieuwde showroom en laat je inspireren!

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.