Prijsindicatie aanvragen voor Verosol VeroCell
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Verosol Standaard Plissé

De Verosol Standaard Plissés zijn sfeervol en functioneel. Dankzij de metallic coating houden zij de warmte buiten in de zomer en juist weer binnen in de winter. Hierdoor levert een Verosol plisségordijn tot wel 25% energiebesparing op!

Het Verosol Plisségordijn is elegant, strak, functioneel en je hebt keuze uit vele kleuren!

1 2 3 4
Door de smalle afmeting is het plisségordijn ook goed te combineren met gordijnen.
1
Kies uit diverse stoffen, kleuren en dessins
2
Somfy io, bediening raambekleding, smart home, mobiel
Keuze uit verschillende bedieningssystemen
3
Je kunt 2 doeksoorten combineren tot 1 plisségordijn.
4

Stoffen

Kies uit verschillende stoffen of een duo stof.

Maximale afmetingen

Maximaal oppervlak van 10 m2.

Kleuren

Kies uit diverse transparanties, kleuren en dessins.

Vraag eenvoudig een prijsindicatie aan

Laat ons weten wat je wensen zijn voor de zonwering en welke afmetingen daarbij horen. Je ontvangt dan binnen enkele dagen een indicatieve offerte.

Bespaar op je energierekening!

De plisségordijnen van Verosol zijn naast mooi, elegant en sfeervol ook nog eens zeer functioneel. Want dankzij de gepatenteerde aluminium coating aan de achterzijde hebben deze plisségordijnen een zeer isolerende werking. In de zomer wordt de warmte buiten gehouden, in de winter blijft juist de warmte binnenshuis. Hierdoor bespaar je met de producten van Verosol tot wel 25% op je energierekening! 

Verosol plisségordijn, VeroCell detail

VeroCell

Wil je nog meer isoleren? Kies dan voor de VeroCell stoffen van Verosol. Deze plisséstof bestaat uit 2 lagen stof waardoor een extra isolerende buffer ontstaat tussen het raam en de rest van de ruimte. Uiteraard is ook de VeroCell collectie voorzien van de weerkaatsende metallic laag.

Verosol Twin Plissé

De Twin Plissé biedt de mogelijkheid twee stoffen te combineren in één plisségordijn. Zo kan je kiezen uit een stof met hoge transaprantie die overdag isoleert waarbij uitzicht naar buiten behouden blijft en inkijk wordt verminderd. Wanneer het donker wordt en binnen de lichten aan zijn kies je voor een stof met bijna geen transparantie zodat je geniet van maximale privacy.

Verosol Vario Plissé

De Vario Plissé is een ingespannen plissé waarbij het mogelijk is zowel de onderzijde als bovenzijde op een gewenste stand te zetten.
De Vario Plissé kan tevens gemonteerd worden met een klemsysteem waardoor deze ook geschikt zeer geschikt is als raamdecoratie voor naar binnen openende ramen, zoals een raam met een draai/kiep systeem.

Verosol VeroFit: monteren zonder boren!

De VeroFit bestaat uit een magneetstrip die wordt geplakt op een aluminium of kuststof kozijn. Als volgt wordt een frame inclusief plisségordijn (ook Vario Plissé of Twin Plissé!) op de magneetstrip bevestigd. Door deze wijze van montage is boren overbodig!
De VeroFit is zeer geschikt voor draai/kiepramen!

Verosol plisségordijn, blauw, dakraam, serre

Verosol Serre Plissé

De Serre Plissé is speciaal ontwikkeld als zonwering voor een serre. Deze schuin geplaatste ramen zijn geen probleem voor dit doek wat door geleiders loopt. Zit de serre of lichtstraat op een moeilijk bereikbare plaats? Ook daarvoor is een oplossing: voer de zonwering uit met een (draadloze) motor met afstandsbediening!

Verosol plisségordijn, speciale ramen, driehoek raam, groen

Verosol Specials Plissé

Heb jij een raam met een driehoekige, ronde of trapezium vorm en denk je dat raambekleding daar niet mogelijk is? Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden van een Verosol plissé. Dankzij diverse ingenieuze systemen
Is er vaak meer mogelijk dan je denkt!

Dankzij een ruim assortiment plisségordijnen vind je bij Verosol altijd een plissé dat geschikt is voor jouw raam en gebruik!

Verosol plisségordijn verschillende soorten modellen

Al onze raamdecoratie opties

Raamdecoratie is niet alleen een belangrijke sfeermaker in huis, maar het reguleert ook zonlicht, lichtinval en zorgt voor privacy. Kom langs voor advies op maat en ben verzekerd van raamdecoratie die past bij jouw huis en stijl. 

Het Grote Genieten begint bij Ambiance