De grootste specialist in raamdecoratie en zonwering

 • Geniet langer op je terras of balkon
 • Duurzaam en comfortabel binnenklimaat
 • Complete service: inmeten, op maat maken en monteren

5 Redenen om voor Ambiance te kiezen.

Met dit cijfer zijn we zeker blij, maar het kan altijd nóg beter.
Jij kiest altijd voor kwaliteit met een lange levensduur. Daarom geven wij je een topgarantie van 5 jaar.
Al onze producten worden met zorg speciaal voor jou op maat gemaakt.
De grootste keuze in binnen- en buitenzonwering.
Wij regelen alles voor je tot in de puntjes. En dat zie je terug in ons hoge klant-beoordelingscijfer.

Met deze tips geniet je bij zon, regen én tot 's avonds laat van jouw terras.

Lekker koel binnen met de juiste zonwering.

Vraag het gratis inspiratiemagazine aan

Download ons inspiratiemagazine vol met luxe zonwering en raamdecoratie opties voor jouw huis. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en de trends van dit moment.

Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Ambiance Resec

Zonwering koop je in omgeving Arnhem, Hengelo, Doetinchem en Zevenaar bij Ambiance Zonwering Resec in Terborg. In 2002 begon Ambiance Zonwering Resec onder de naam Resec, wat een afkorting was voor Renting Security. Wij richtten ons destijds enkel op de verkoop en montage van beveiligingshekken en rolluiken. Later groeide dit uit tot een volwaardige zonweringspeciaalzaak. In 2016 werden wij onderdeel van de landelijke formule Ambiance Zonwering. Dit maakt het mogelijk onze klanten nog meer zekerheid te bieden, een ruimer assortiment te verkopen en de allerbeste prijs/kwaliteitverhouding te garanderen. Klantgerichtheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. U bent bij Ambiance Zonwering Resec in omgeving Didam en Ulft aan het juiste adres voor kwalitatieve zonwering.

Zonwering voor buiten kopen in omgeving Arnhem, Hengelo en Doetinchem

Bij Ambiance Zonwering Resec in omgeving Arnhem, Hengelo en Doetinchem kun je veel soorten zonwering voor buiten kopen. Je kunt zich vooraf laten adviseren door onze deskundige medewerkers als je twijfelt welk type zonwering past bij jouw wensen en eisen. Je kunt onder andere kiezen voor de volgende opties:

 • Zonnescherm: dit wordt ook wel een luifel genoemd en is de meest gebruikte vorm van zonwering boven een terras. Het is mogelijk om te kiezen voor een elektrisch zonnescherm. Deze kun je bedienen met behulp van een afstandsbediening of muurschakelaar. Er zijn verschillende soorten zonneschermen.
 • Terrasoverkapping: je kunt onze overkapping volledig modulair opbouwen, wat inhoudt dat je later nog diverse accessoires, zoals zijwanden en screens kan toevoegen. Op deze manier is het mogelijk om van jouw terrasoverkapping een echte tuinkamer te maken waarin je het hele jaar comfortabel kunt zitten.
 • Vouw- en textieldak: een textieldak biedt het beste van twee werelden. Enerzijds geeft het de flexibiliteit van een zonnescherm en anderzijds heeft het dezelfde stevige constructie als een terrasoverkapping. Het textieldak is bovendien bestand tegen kleine buien. Je kunt ook kiezen voor een vouwdak dat is gemaakt van een waterdicht pvc-doek. Deze doorstaat werkelijk iedere bui.
 • Lamellendak: dit dak is ideaal voor jouw terras. De lamellen creëren schaduw, maar de open structuur zorgt er ook voor dat de warmte efficiënt wordt afgevoerd en dat het buitengevoel optimaal blijft.
 • Screens: deze weren al het zonlicht en daarmee de warmte. Ook kunnen ze functioneren als windwering.
 • Rolluik: een rolluik heeft vele doeleinden. Het dient niet alleen als zonwering, maar isoleert de woning ook goed. In de winter houdt het de warmte binnen en in de zomer zorgt het voor verkoeling.

Andere soorten zonwering voor buiten zijn ook te koop bij onze zonweringspeciaalzaak in omgeving Zevenaar, Didam en Ulft.

Zonwering voor binnen te koop in omgeving Zevenaar, Didam en Ulft

Zon kan ook vanuit binnen geweerd worden. Ook daarvoor heeft Ambiance Zonwering Resec in omgeving Zevenaar, Didam en Ulft verschillende soorten zonwering:

 • Rolgordijnen: al onze rolgordijnen zijn gemaakt van synthetische stoffen in plaats van katoenen stoffen, waardoor ze hun kleur behouden, ook na veelvuldige blootstelling aan vocht of zonlicht.
 • Jaloezieën: deze geven jouw huis de perfecte combinatie van sfeer, lichtinval en privacy.
 • Vouwgordijnen: er zijn diverse opties, zoals transparante, ondoorzichtige of verduisterende doeken in diverse kleuren en met sfeervolle dessins.

Er zijn nog meerdere soorten zonwering voor binnen te koop bij onze zonweringspeciaalzaak in omgeving Arnhem, Hengelo en Doetinchem. U kunt langskomen in de showroom om alle mogelijkheden te bekijken.

Showroom bezoeken

Wij hebben een ruime showroom in Terborg, nabij Arnhem, Hengelo en Doetinchem, waar je alle soorten zonwering die wij verkopen kunt komen bekijken. De showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 en 15:00 uur. Daarnaast zijn wij op afspraak ook buiten openingstijden geopend. Wil je meer weten over onze zonwering, een meetafspraak maken of een offerte aanvragen, neem dan snel contact met ons op via 0315 - 342272.