Vraag hier je persoonlijke online adviesgesprek aan!

Vraag hier je persoonlijke online adviesgesprek aan!

Het grote genieten
begint bij Ambiance.

De grootste zonweringspecialist van Nederland.

Het grote genieten
begint bij Ambiance.

De grootste zonweringspecialist van Nederland.

Het grote genieten
begint bij Ambiance.

De grootste zonweringspecialist van Nederland.

Snel en vrijblijvend advies
Advies op maat door onze zonweringspecialisten
Neem contact op

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30 uur
Dinsdag
09:00 - 17:30 uur
Woensdag
09:00 - 17:30 uur
Donderdag
09:00 - 17:30 uur
Vrijdag
09:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
Zondag
Gesloten

Telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 - 12:00 en van 13:00 - 15:00 uur. Op zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur. Ook buiten openingstijden op afspraak geopend. GESLOTEN: zaterdag 25 juli, zaterdag 1 augustus, zaterdag 8 augustus en zaterdag 15 augustus.

Markilux actievoordeel op verlichting
Markilux actievoordeel op verlichting
Duurzame zonwering
Duurzame zonwering
Bespaar energie en verhoog comfort
Bespaar energie en verhoog comfort
Met slimme HR-zonwering

Ambiance Resec

Zonwering koopt u in omgeving Arnhem, Hengelo, Doetinchem en Zevenaar bij Ambiance Zonwering Resec in Terborg. In 2002 begon Ambiance Zonwering Resec onder de naam Resec, wat een afkorting was voor Renting Security. Wij richtten ons destijds enkel op de verkoop en montage van beveiligingshekken en rolluiken. Later groeide dit uit tot een volwaardige zonweringspeciaalzaak. In 2016 werden wij onderdeel van de landelijke formule Ambiance Zonwering. Dit maakt het mogelijk onze klanten nog meer zekerheid te bieden, een ruimer assortiment te verkopen en de allerbeste prijs/kwaliteitverhouding te garanderen. Klantgerichtheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. U bent bij Ambiance Zonwering Resec in omgeving Didam en Ulft aan het juiste adres voor kwalitatieve zonwering.

Zonwering voor buiten kopen in omgeving Arnhem, Hengelo en Doetinchem

Bij Ambiance Zonwering Resec in omgeving Arnhem, Hengelo en Doetinchem kunt u veel soorten zonwering voor buiten kopen. U kunt zich vooraf laten adviseren door onze deskundige medewerkers als u twijfelt welk type zonwering past bij uw wensen en eisen. U kunt onder andere kiezen voor de volgende opties:

  • Zonnescherm: dit wordt ook wel een luifel genoemd en is de meest gebruikte vorm van zonwering boven een terras. Het is mogelijk om te kiezen voor een elektrisch zonnescherm. Deze kunt u bedienen met behulp van een afstandsbediening of muurschakelaar. Er zijn verschillende soorten zonneschermen. Zo is er een basis en luxe zonnescherm.
  • Terrasoverkapping: u kunt onze overkapping volledig modulair opbouwen, wat inhoudt dat u later nog diverse accessoires, zoals zijwanden en screens kan toevoegen. Op deze manier is het mogelijk om van uw terrasoverkapping een echte tuinkamer te maken waarin u het hele jaar comfortabel kunt zitten.
  • Vouw- en textieldak: een textieldak biedt het beste van twee werelden. Enerzijds geeft het de flexibiliteit van een zonnescherm en anderzijds heeft het dezelfde stevige constructie als een terrasoverkapping. Het textieldak is bovendien bestand tegen kleine buien. U kunt ook kiezen voor een vouwdak dat is gemaakt van een waterdicht pvc-doek. Deze doorstaat werkelijk iedere bui.
  • Lamellendak: dit dak is ideaal voor uw terras. De lamellen creëren schaduw, maar de open structuur zorgt er ook voor dat de warmte efficiënt wordt afgevoerd en dat het buitengevoel optimaal blijft.
  • Screens: deze weren al het zonlicht en daarmee de warmte. Ook kunnen ze functioneren als windwering.
  • Rolluik: een rolluik heeft vele doeleinden. Het dient niet alleen als zonwering, maar isoleert de woning ook goed. In de winter houdt het de warmte binnen en in de zomer zorgt het voor verkoeling.

Andere soorten zonwering voor buiten zijn ook te koop bij onze zonweringspeciaalzaak in omgeving Zevenaar, Didam en Ulft.

Zonwering voor binnen te koop in omgeving Zevenaar, Didam en Ulft

Zon kan ook vanuit binnen geweerd worden. Ook daarvoor heeft Ambiance Zonwering Resec in omgeving Zevenaar, Didam en Ulft verschillende soorten zonwering:

  • Rolgordijnen: al onze rolgordijnen zijn gemaakt van synthetische stoffen in plaats van katoenen stoffen, waardoor ze hun kleur behouden, ook na veelvuldige blootstelling aan vocht of zonlicht.
  • Jaloezieën: deze geven u de perfecte combinatie van sfeer, lichtinval en privacy.
  • Vouwgordijnen: er zijn diverse opties, zoals transparante, ondoorzichtige of verduisterende doeken in diverse kleuren en met sfeervolle dessins.

Er zijn nog meerdere soorten zonwering voor binnen te koop bij onze zonweringspeciaalzaak in omgeving Arnhem, Hengelo en Doetinchem. U kunt langskomen in de showroom om alle mogelijkheden te bekijken.

Showroom bezoeken

Wij hebben een ruime showroom in Terborg, nabij Arnhem, Hengelo en Doetinchem, waar u alle soorten zonwering die wij verkopen kunt komen bekijken. De showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 en 12:00 uur. Daarnaast zijn wij op afspraak ook in de avond geopend. Wilt u meer weten over onze zonwering, een meetafspraak maken of een offerte aanvragen. Neem dan snel contact met ons op via 0315 - 342272.

Vestigingen

 

Ambiance Resec is met twee vestigingen de grootste zonweringspecialist van de regio. In Terborg en in Zevenaar kunt u een showroom van ons bezoeken.

U bevindt zich nu op de website van onze vestiging in Terborg.

Wilt u liever de website van onze vestiging in Zevenaar bezoeken? Klik op hier

 

In onze showrooms hebben wij de nodige maatregelen getroffen rondom corona

Lees meer over de coronamaatregelen in onze showroom
×