Heerlijk ontspannen binnen

Heerlijk ontspannen binnen

Raamdecoratie is een belangrijke sfeermaker in huis. Maar het doet nog zoveel meer. Het reguleert zonlicht, lichtinval en zorgt voor privacy wanneer je dat wilt.

Met ons uitgebreide assortiment raambekleding vind je bij ons alles wat je zoekt. Van rolgordijnen tot shutters. Wij hebben het allemaal.

Verosol effectieve binnenzonwering

Ben je op zoek naar dé optimale combinatie tussen warmtewering en energiebesparing? Dan zit je goed met de binnenzonwering van Verosol. Alle binnenzonwering van Verosol is voorzien van een dun laagje reflecterend aluminium. In de zomer zorgt dat voor een zonwerend effect en in de winter zorgt dit ervoor dat de warmte binnen blijft. Verosol is hierin uniek, zij passen dit als enige in de wereld toe.

Vind de juiste raamdecoratie bij Ambiance Resec – Terborg!

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jou voorzien van het beste advies met de beste producten. Ben je op zoek naar producten voor binnen? Voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres!

Door middel van ons ruime assortiment voorzien en inspireren wij klanten in de gehele regio Doetinchem, Ulft, Aalten, Winterwijk, Zevenaar, Doesburg en Versseveld.

Vind je het lastig om te kiezen uit de ruime collectie raamdecoratie? Geen probleem, bij Ambiance Resec – Terborg staat een vakkundig team voor je klaar. Onze producten worden altijd speciaal voor jou gemaakt. Zo ben je verzekerd van een product dat perfect past bij jouw woning en sfeer.

Wij zijn aangesloten bij de landelijke franchiseketen met 37 vestigingen in Nederland. Wij hebben daardoor een nóg ruimer assortiment. Dit assortiment kun je zelf ervaren in onze ruim 400m2 grote showroom! We volgen regelmatig opleidingen en door het volgen van de trends en ontwikkelingen, kunnen we jou voorzien van het beste advies.

Beste bezoeker,

In verband met wegwerkzaamheden is de Ettensestraat (gedeeltelijk) afgesloten. Onze showroom blijft uiteraard gewoon bereikbaar, volg hiervoor de bewegwijzering. 

Met vriendelijke groet,

Team Ambiance Resec