Ambiance Zonwering Resec

Terborg

Resec

Zonwering koopt u in omgeving Arnhem, Hengelo, Doetinchem en Zevenaar bij Ambiance Zonwering Resec in Terborg. In 2002 begon Ambiance Zonwering Resec onder de naam Resec, wat een afkorting was voor Renting Security. Wij richtten ons destijds enkel op de verkoop en montage van beveiligingshekken en rolluiken. Later groeide dit uit tot een volwaardige zonweringspeciaalzaak. In 2016 werden wij onderdeel van de landelijke formule Ambiance Zonwering. Dit maakt het mogelijk onze klanten nog meer zekerheid te bieden, een ruimer assortiment te verkopen en de allerbeste prijs/kwaliteitverhouding te garanderen. Klantgerichtheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. U bent bij Ambiance Zonwering Resec in omgeving Didam en Ulft aan het juiste adres voor kwalitatieve zonwering.

Zonwering voor buiten kopen in omgeving Arnhem, Hengelo en Doetinchem

Bij Ambiance Zonwering Resec in omgeving Arnhem, Hengelo en Doetinchem kunt u veel soorten zonwering voor buiten kopen. U kunt zich vooraf laten adviseren door onze deskundige medewerkers als u twijfelt welk type zonwering past bij uw wensen en eisen. U kunt onder andere kiezen voor de volgende opties:

  • Zonnescherm: dit wordt ook wel een luifel genoemd en is de meest gebruikte vorm van zonwering boven een terras. Het is mogelijk om te kiezen voor een elektrisch zonnescherm. Deze kunt u bedienen met behulp van een afstandsbediening of muurschakelaar. Er zijn verschillende soorten zonneschermen. Zo is er een basis en luxe zonnescherm.
  • Terrasoverkapping: u kunt onze overkapping volledig modulair opbouwen, wat inhoudt dat u later nog diverse accessoires, zoals zijwanden en screens kan toevoegen. Op deze manier is het mogelijk om van uw terrasoverkapping een echte tuinkamer te maken waarin u het hele jaar comfortabel kunt zitten.
  • Vouw- en textieldak: een textieldak biedt het beste van twee werelden. Enerzijds geeft het de flexibiliteit van een zonnescherm en anderzijds heeft het dezelfde stevige constructie als een terrasoverkapping. Het textieldak is bovendien bestand tegen kleine buien. U kunt ook kiezen voor een vouwdak dat is gemaakt van een waterdicht pvc-doek. Deze doorstaat werkelijk iedere bui.
  • Lamellendak: dit dak is ideaal voor uw terras. De lamellen creëren schaduw, maar de open structuur zorgt er ook voor dat de warmte efficiënt wordt afgevoerd en dat het buitengevoel optimaal blijft.
  • Screens: deze weren al het zonlicht en daarmee de warmte. Ook kunnen ze functioneren als windwering.
  • Rolluik: een rolluik heeft vele doeleinden. Het dient niet alleen als zonwering, maar isoleert de woning ook goed. In de winter houdt het de warmte binnen en in de zomer zorgt het voor verkoeling.

Andere soorten zonwering voor buiten zijn ook te koop bij onze zonweringspeciaalzaak in omgeving Zevenaar, Didam en Ulft.

Zonwering voor binnen te koop in omgeving Zevenaar, Didam en Ulft

Zon kan ook vanuit binnen geweerd worden. Ook daarvoor heeft Ambiance Zonwering Resec in omgeving Zevenaar, Didam en Ulft verschillende soorten zonwering:

  • Rolgordijnen: al onze rolgordijnen zijn gemaakt van synthetische stoffen in plaats van katoenen stoffen, waardoor ze hun kleur behouden, ook na veelvuldige blootstelling aan vocht of zonlicht.
  • Jaloezieën: deze geven u de perfecte combinatie van sfeer, lichtinval en privacy.
  • Vouwgordijnen: er zijn diverse opties, zoals transparante, ondoorzichtige of verduisterende doeken in diverse kleuren en met sfeervolle dessins.

Er zijn nog meerdere soorten zonwering voor binnen te koop bij onze zonweringspeciaalzaak in omgeving Arnhem, Hengelo en Doetinchem. U kunt langskomen in de showroom om alle mogelijkheden te bekijken.

Showroom bezoeken

Wij hebben een ruime showroom in Terborg, nabij Arnhem, Hengelo en Doetinchem, waar u alle soorten zonwering die wij verkopen kunt komen bekijken. De showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur en op zaterdag tussen 10:00 en 15:00 uur. Daarnaast zijn wij op afspraak ook in de avond geopend. Wilt u meer weten over onze zonwering, een meetafspraak maken of een offerte aanvragen. Neem dan snel contact met ons op via 0315 - 342272.

 


Contact

Voor meetafspraken of offerteaanvragen kan je gebruik maken van het contactformulier.

Contactformulier

Adres showroom

IJsselweg 17
7061 XT Terborg

Plan uw route

Openingstijden

maandag
09:00 - 17:30 uur
dinsdag
09:00 - 17:30 uur
woensdag
09:00 - 17:30 uur
donderdag
09:00 - 17:30 uur
vrijdag
09:00 - 17:30 uur
zaterdag
10:00 - 13:00 uur
zondag
Gesloten

Telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 - 12:30 en van 13:00 - 17:00 uur. Op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur. Ook buiten openingstijden op afspraak geopend.

Showroom geopend vanaf 3 maart - telefonisch en per mail bereikbaar

Beste bezoeker,

Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus zijn de deuren van onze showroom gesloten tot 2 maart. Advies aan huis, montage en reparatie gaat door volgens de geldende normen.

Vanaf 3 maart kun je onze showroom weer bezoeken op afspraak. Wij ontvangen je dan ook graag! Let op: je moet minimaal 4 uur van te voren een afspraak maken voordat je langs kunt komen.

{{naar online afspraakformulier}}

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of via het contactformulier op de website.

Bij Ambiance houden wij ons aan de gestelde richtlijnen van het RIVM. Meer informatie lees je in onze Corona Update.

Lees meer over de coronamaatregelen in onze showroom
×