Welkom bij Ambiance Resec - Terborg

Welkom bij Ambiance Resec - Terborg

Het grote genieten begint bij Ambiance Resec - Terborg! De grootste specialist in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie in de regio Terborg, Doetinchem, Ulft, Aalten, Winterswijk, Zevenaar, Doesburg, Varsseveld en omgeving.

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.

Ambiance Zonwering Resec, met vestigingen in Terborg, Zevenaar en Ede is dé zonweringsspecialist bij jou in de buurt. Ons team van 28 enthousiaste medewerkers staat voor je klaar. We volgen regelmatig opleidingen en door het volgen van de trends en ontwikkelingen, kunnen we jou voorzien van het beste advies.

Onze allround monteurs plaatsen de producten zo dat je er gegarandeerd jarenlang plezier van hebt. Wij adviseren je over de beste oplossing, ook in de meest uitdagende situaties. Zo realiseren we samen de perfecte combinatie voor jouw woning. We willen laten zien dat zonwering je huis duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler kan maken. Kom eens langs in een van onze showrooms en ontdek de diversiteit aan producten!

Ambiance Zonwering Resec

Vanaf het allereerste begin heeft Resec klantgerichtheid, service en ontzorgen hoog in het vaandel staan. Dat DNA vind je terug in het hele bedrijf en bij al onze medewerkers. Het aansluiten bij de landelijke formule Ambiance Zonwering in 2016 voelde dan ook als een logische stap. Doordat we nu zijn aangesloten bij deze landelijke franchiseketen met ruim 40 vestigingen in Nederland kunnen we onze klanten nog meer zekerheid bieden, hebben we een nóg ruimer assortiment en bieden we de allerbeste prijs/kwaliteitsverhouding. Dit assortiment kun je zelf ervaren in onze ruim 400m2 grote showroom!

Werkgebied

Ambiance Zonwering Resec is gevestigd in Terborg maar bedient het complete gebied Doetinchem, Ulft, Aalten, Winterswijk, Zevenaar, Doesburg, Varsseveld en omgeving.

Ambiance Zekerheid

Om u als consument zekerheid en garantie te bieden bij aankoop van duurzame zonwering heeft Ambiance het zogenaamde Ambiance Zekerheidspakket ontwikkeld. Doordat alle Ambiance Zonwering specialisten aangesloten zijn bij de ROMAZO branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland, is het mogelijk een optimaal pakket zekerheden aan te bieden. In het Ambiance Zekerheidspakket zijn alle bepalingen kort, duidelijk en begrijpelijk weergegeven.

Het Ambiance Zekerheidspakket:

  • Biedt een uitgebreide garantieregeling aan
  • Geeft toegang tot de Geschillencommissie Zonwering
  • Waarborgt te allen tijde aanbetalingen
  • Klik hier om de brochure Zekerheidspakket te openen

Bezoek de Romazo website

Beste bezoeker,

I.v.m. vakantie is onze showroom van zaterdag 27 juli t/m zaterdag 18 augustus gesloten. Vanaf 12 augustus zijn wij weer telefonisch bereikbaar en is onze showroom in Zevenaar geopend. Hier staat de koffie voor je klaar: James Wattstraat 2 te Zevenaar

Wij wensen je een fijne zomer!

Met vriendelijke groet,

Team Ambiance Resec