De zomer duurt langer met een terrasoverkapping

Ambiance terrasoverkapping, tuinkamer, grijs constructie, led verlichting

Ah, de zomer. Lekker lang borrelen met vrienden tijdens de zalige warme avonden. Dat gevoel wil je natuurlijk zo lang mogelijk houden en als het even kan: vaak herhalen. De beste tip om dit te realiseren is om de juiste terrasoverkapping te kiezen. Het comfort en de sfeer van een terrasoverkapping zorgen ervoor dat je eindeloos kunt genieten in de buitenlucht. Wij zetten de fijnste terrasoverkappingen voor je op een rijtje.

Het beste van twee werelden

Dé trend van 2020 is het textieldak. Deze zonwering is multifunctioneel: je overdekt een zeer groot oppervlak en de palenconstructie zorgt voor extra stabiliteit tijdens wind of regen. Zo zit je altijd lekker droog! Of je nou een groot of klein terras hebt, een textieldak kan altijd. De vormgeving is subtiel en er kan dimbare LED-verlichting in worden geplaatst. Bij terrasoverkappingen denken mensen vaan aan zware metalen constructies. Het textieldak kan echter ook met mooie houten palen worden gebouwd. Zo creëer je een eigen sfeer die helemaal aansluit op jouw woning en wensen, zowel van binnen als van buiten.

Weinor pergola zonwering, textieldak, wit aluminium constructie, grijs gestreept doek
Het textieldak van Weinor: de Plaza Viva

Bepaal zelf hoeveel zon je doorlaat

Met een duurzaam aluminium lamellendak kun je altijd buiten vertoeven. Aan de ene kant zit je tijdens een bui droog door de waterdichte lamellen. Aan de andere kant kun je uitgebreid genieten van de zon door zelf de stand van de lamellen bepalen. Je schuift ze namelijk gemakkelijk weg als je lekker in de zon wilt zitten. We kunnen een lamellendak precies op maat voor je maken, zodat je verzekerd bent van een passende aanwinst in je tuin. Iedere gewenste afmeting is mogelijk! Breid vervolgens je lamellendak uit met luxe opties zoals windvaste screens, glazen wanden, LED-verlichting en terrasheaters. Zo wordt dit gegarandeerd jouw lievelingsplek in de tuin, het hele jaar.

Antraciet lamellendak, ingebouwd elektrisch screen, lamellen geopend
Half geopende lamellen voor een lichte zithoek bij wat bewolking
Ambiance lamellendak, antraciet, vrijstaand geplaatst, inbouwscreen
Gesloten lamellen over een heerlijk schaduwplekje in de zon
Ambiance Lamellendak, LED-verlichting in constructie
Lamellendak met verlichting voor een sfeervol terras in de avond

Vergroot je woonruimte

Met een terrasoverkapping kun je niet alleen lekker lang buiten zitten, je vergroot ook meteen je woonruimte op een stijlvolle manier. Zeg maar ‘ja’ tegen vrienden die langs willen komen, diners met familie of een barbecue met je buren. Je kunt kiezen voor een open terrasoverkapping, of voor extra glazen wanden. Zo maak je er een tuinkamer van waar je écht het hele jaar kunt vertoeven. De terrasoverkappingen kunnen direct aan je woning worden geplaatst, of juist vrijstaand in je tuin.

Ambiance terrasoverkapping CUBO, tuinkamer, grijs constructie, glazen wanden
Heerlijk vrij uitzicht met een Ambiance terrasoverkapping
Ambiance terrasoverkapping, tuinkamer, grijs constructie, serrezonwering
Ambiance terrasoverkapping voorzien van bovenliggende zonwering
Geplaatst op 26 augustus 2020