De zomer duurt langer met een terrasoverkapping

Ambiance terrasoverkapping, tuinkamer, grijs constructie, led verlichting

Ah, de zomer. Lekker lang borrelen met vrienden tijdens de zalige warme avonden. Dat gevoel wil je natuurlijk zo lang mogelijk houden en als het even kan: vaak herhalen. De beste tip om dit te realiseren is om de juiste terrasoverkapping te kiezen. Het comfort en de sfeer van een terrasoverkapping zorgen ervoor dat je eindeloos kunt genieten in de buitenlucht. Wij zetten de fijnste terrasoverkappingen voor je op een rijtje.

Het beste van twee werelden

Dé trend van 2020 is het textieldak. Deze zonwering is multifunctioneel: je overdekt een zeer groot oppervlak en de palenconstructie zorgt voor extra stabiliteit tijdens wind of regen. Zo zit je altijd lekker droog! Of je nou een groot of klein terras hebt, een textieldak kan altijd. De vormgeving is subtiel en er kan dimbare LED-verlichting in worden geplaatst. Bij terrasoverkappingen denken mensen vaak aan zware metalen constructies. Het textieldak kan echter ook met mooie houten palen worden gebouwd. Zo creëer je een eigen sfeer die helemaal aansluit op jouw woning en wensen.

Markilux pergola zonwering, textieldak, grijs aluminium constructie, zwart doek, wit vario volant
Ambiance pergola overkapping, textieldak Comfort-Line+ zip, grijs aluminium constructie, grijs gestreept doek

Bepaal zelf hoeveel zon je doorlaat

Met een duurzaam aluminium lamellendak kun je altijd buiten vertoeven. Aan de ene kant zit je bij een regenbui droog door de lamellen van het dak te sluiten, aan de andere kant kun je lekker genieten van de zon door de lamellen te kantelen of weg te schuiven. We kunnen een lamellendak precies op maat maken zodat je verzekerd bent van een passende aanwinst in je tuin. Je lamellendak is uit te breiden met diverse opties zoals windvaste screens, een glazen wand, dimbare LED verlichting of terrasverwarming. Zo wordt dit gegarandeerd jouw lievelingsplek in de tuin, het hele jaar door!

Ambiance lamellendak, antraciet, vrijstaand geplaatst, inbouwscreen
Ambiance Lamellendak, LED-verlichting in constructie

Vergroot je woonruimte

Met een terrasoverkapping kun je niet alleen lekker lang buiten zitten, je vergroot ook meteen je woonruimte op een stijlvolle manier. Zeg maar ‘ja’ tegen vrienden die langs willen komen, diners met familie of een barbecue met je buren. Je kunt kiezen voor een open terrasoverkapping, of voor extra glazen wanden. Zo maak je er een tuinkamer van waar je écht het hele jaar kunt vertoeven. De terrasoverkappingen kunnen direct aan je woning worden geplaatst, of juist vrijstaand in je tuin.

Ambiance terrasoverkapping CUBO, tuinkamer, grijs constructie, glazen wanden
Ambiance terrasoverkapping, tuinkamer, grijs constructie, serrezonwering
Geplaatst op 26 augustus 2020