Prijsindicatie aanvragen voor PVC-Vouwdak
Ingevoerde maten zijn indicatief.

Soft Top 3000

De Ambiance Soft Top 3000 is een volledig waterdicht PVC-doek op een aluminium constructie. De overkapping kan vrijstaand geplaatst worden. Ook kun je kiezen uit mooie opties, zoals verlichting.

De Soft Top 3000. Van waterdichte overkapping tot zonneterras.

Ambiance PVC-Vouwdak Soft Top 3000, zwarte aluminium constructie, vrijstaand, beige doek 1 2 3 4 5
Het PVC-vouwdak kan volledig opengeschoven worden voor optimaal lichtinval binnnen.
1
De windvast screen (optioneel) biedt bescherming tegen laagstaande zon.
2
Ambiance PVC-Vouwdak Soft Top 3000, grijs doek close-up
Het PVC-doek is 100% waterdicht
3
Vrijstaande plaatsing of gevelbevestiging
4
Diverse verlichtingsopties in doek of structuur van de overkapping
5

Bediening

De bediening is standaard elektrisch (Somfy IO) met afstandsbediening. De motor is SmartHome ready en voorbereid voor app-bediening via smartphone/tablet.  

Maximale afmetingen

7 meter breed met een uitval van max. 4 meter uit een deel.
In breedte oneindig te koppelen. 

Frame

Standaard in antraciet structuurlak (ral 7016) of verkeerswit structuurlak (ral 9016). Optioneel in elke gewenste ral kleur.

Ruime keuze uit accessoires voor je PVC-Vouwdak!

Maak van je PVC-Vouwdak een tuinkamer! Door de toevoeging van diverse luxe accessoires geniet je vaker en langer van het buitenleven. 

Ambiance terrasoverkapping, tuinkamer, wit constructie, glazen wanden
Flexibele glazen vouwwand

Flexibele glazen wanden

Maak van je overkapping en tuinkamer met de toevoeging van glazen wanden! Dankzij een glazen wand kan je nog eerder in het jaar buiten zitten. Een flexibele wand zoals een vouwwand of schuifwand maakt het mogelijk op de warmere dagen te ventileren. 

Ambiance terrasoverkapping, tuinkamer, grijs constructie, glazen wanden, led verlichting

Zonwering of windwering

Ook windvaste screens onder het terras zijn ideaal! Ze weren niet alleen de (laagstaande) zon maar bieden ook bescherming tegen wind. Zo helpen ze je om het warm of juist koel te houden onder je glazen overkapping. 

Wil je het zicht op je tuin behouden? Ook dat kan met een screen! Diverse screens zoals onze Milano Vento bieden de mogelijkheid om een volledig of deels transparant doek te kiezen. 

bekijk hier onze screens

Verlichting in de balein

Verlichting

De fraaie verlichtingsopties maken het mogelijk ook 's avonds te genieten van je terras. Met één druk op de knop schakel je Warm White of RGB LED-verlichting in. De energiezuinige LED-verlichting kan bijna onzichtbaar worden weggewerkt in de constructie van het PVC-Vouwdak. Ook is het mogelijk in de baleinen LED-verlichting te laten verwerken voor perfect licht op jouw terras.

Vrijstaande overkapping met PVC-vouwdak

De Soft Top 3000 beschikt over een horizontaal PVC-vouwdak en kan als vrijstaande overkapping worden geplaatst. Op vier palen is een afmeting van 7 x 4 meter mogelijk of met een dubbel dak zelfs 7 x 7 meter. Daarnaast kunnen meerdere systemen aan elkaar gekoppeld worden.

Vraag eenvoudig een prijsindicatie aan

Laat ons weten wat je wensen zijn voor de zonwering en welke afmetingen daarbij horen. Je ontvangt dan binnen enkele dagen een indicatieve offerte.

Andere PVC-Vouwdaken opties

Met de juiste overkapping creëer je een tweede leefruimte buiten of verleng je jouw woonkamer. Kom langs voor advies op maat en ben verzekerd van een overkapping die past bij jouw huis en stijl.

Vraag het gratis inspiratiemagazine aan

Download ons inspiratiemagazine vol met luxe zonwering en raamdecoratie opties voor jouw huis. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en de trends van dit moment.

Het Grote Genieten begint bij Ambiance

Het grote genieten begint bij Ambiance Heko-Becewe!

Ambiance Zonwering Heko-Becewe Amsterdam: een familiebedrijf dat al ruim 65 jaar klaarstaat voor de klant. Met ons team bestaande uit 10 à 12 vakmensen, ontzorgen wij jou bij jouw aankoop van A tot Z. Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Amsterdam en omstreken.

Wij zijn de grootste specialist in zonwering met een mooi assortiment van zonneschermen, textieldaken, pvc vouwdaken, lamellendaken, serrezonwering, uitvalschermen screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en garagedeuren. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette Shades, rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, Silhoutte Shades van Luxaflex, paneelgordijnen, shutters en horren.

Wij zijn beloond met mooie awards. Onder andere Luxaflex® Gallery Dealer van het jaar en Zonvakker van het Jaar. Hier zijn we trots op en het benadrukt onze kennis en service. Onze filosofie is dan ook: maak een keuze, wij regelen de rest. We verwelkomen je graag in onze showroom, spontaan of op afspraak.

Maak een afspraak

Neem een kijkje in onze showroom.

Beste bezoeker,

Let op: tijdens de zomervakantie hebben wij onze openingstijden op zaterdag aangepast naar 09:30 tot 14:00 uur.

Fijne zomer!

Met vriendelijke groet,

Team Ambiance Heko-Becewe