De grootste zonwering specialist van Nederland.

Zonwering voor scholen

Zonwering in onmisbaar in het frisse scholen concept. Zonwering houdt het gebouw koel, bespaart energie op koeling en zorgt dat schermen en digiboards goed afleesbaar zijn. 

 

Uitvalschermen

Uitvalscherm

Het uitvalscherm is een klassieke zonwering dat veel wordt gebruikt aan hoge gebouwen. De reden hiervoor is dat het uitvalscherm erg goed bestand is tegen wind. Daarnaast is de uitval geen probleem omdat ruimte voor het raam niet vrij hoeft te blijven. 

De uitvalschermen kunnen met diverse armen worden uitgevoerd, afhankelijk van toepassing en gewenste windbestendigheid. 

 

Markisolette

Windvaste screens

Doordat het screen het volledige raam bedekt is het een zeer effectieve manier van zonweren. Ook zorgt een screen ervoor dat er letterlijk geen enkele lichtstraal ongehinderd binnenkomt. Dit zorgt ervoor dat het digiboard en aanwezige beeldschermen altijd goed afleesbaar zijn. 

Een screendoek bevat kleine perforaties. Hierdoor blijft het zicht naar buiten deels behouden. 

Windvaste screens

Buitenjaloezie 

Door de lamelleen van de buitenjaloezie te kantelen treed zonlicht niet binnen, maar blijft het uitzicht naar buiten deels behouden. Dankzij de open structuur van de lamellen wordt er geen warmte opgebouwd tussen zonwering en het raam. Dit maakt een buitenjaloezie tot de meest efficiënte vorm van zonewering.