Neem contact op met Ambiance

(Windvaste) screens

Compact, strak en effectief. Een screen houdt de warmte buiten en voorkomt hinderlijk lichtinval. 

Een screen bespaart energie, verhoogt comfort en verbetert productiviteit.

Screens leveren een belangrijke bijdrage aan het voldoen aan de BENG-normering. Zomers houden ze warmte buiten, 's winters zorgen ze voor extra isolatie. Goede zonwering is daarmee onmisbaar voor iedere school, zorginstelling of kantoorpand. 

Bij Ambiance vind je een ruim assortiment screens met verschillende kastmaten. Onze screens zijn windvast en beschikken over de hoogste kwaliteit onderdelen. Hierdoor kies je voor een duurzaam screen en bespaar je op reparatie- en vervagingskosten. 

Onze screens kunnen tot maximaal 6 meter breed en 4 meter hoog. De windbelasting van onze windvaste screens is tot 130 km/u. 

Ambiance Milano Vento screen, grijs doek, antraciet frame, antraciet vierkant cassette, met windvaste zip geleiding
Milano Vento, 83mm vierkante kast

Diverse kastmaten en uitvoeringen

Ons assortiment screens bestaat uit diverse type screens met verschillende kastmaten en -vormen. Windvaste screens zijn er met een kastmaat van 85mm t/m 123mm. Een niet-windvast kan vanaf 75mm kastmaat. Qua vorm heb je, afhankelijke van type en kastmaat, keuze uit oa. vierkant, afgeschuind en afgerond. 

Kasten, geleiders en onderlat zijn standaard leverbaar in ruim 200 RAL-kleuren. Zonder meerprijs! 

Dankzij ruime keuzen in uitvoering zijn onze screens altijd uit te voeren volgens de wensen van eigenaar, VVE of architect. 

De RVS veer houdt het doek onder alle omstandigheden op spanning

Uniek ritssysteem

Bij onze windvaste screens loopt de rits aan het screendoek door een kunststof inlay. Deze inlay wordt door RVS-veren over de gehele geleiderlengte op spanning gezet. Rek en krimp van het doek onder invloed van temperatuur wordt hiermee opgevangen. Het resultaat hiervan is een doek dat visueel altijd strak hangt, niet klappert en dat verlengt de levensduur aanzienlijk. 

Standaard Somfy io motor

Al onze screens worden standaard voorzien van een bi-directionele Somfy motor met het io protocol. Hierdoor zijn screens eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening of draadloze wandschakelaar. De Somfy motoren zijn ook aan te sturen met Somfy zon- en windsensoren. 

Zonwering aansluiten op gebouwbeheersysteem

Dankzij het Somfy Animeo protocol integreren onze screens naadloos in diverse gebouwbeheersystemen 

Screen met Somfy io solar-motor

De screenmotor op zonne-energie maakt het mogelijk een elektrisch bediend screen overal toe te passen. Zelfs als aansluiten op het lichtnet onmogelijk is. De accu wordt opgeladen door een zonnepaneel dat netjes is weggewerkt in de cassette. Een acculading kan het screen tientallen keer op- en neer sturen, dus ook na wat minder zonnig weer is het screen nog te bedienen. 

BIM-Bestekservice

Stel direct BIM-modellen samen en geneer een kant-en-klaar bestek

Reken op de specialisten van Ambiance

Onze zonweringadviseurs zijn gecertificeerd Smart Solar Shading Advisors. Zij staan voor je klaar met advies voor de juiste zonwering, montage, installatie, onderhoud en het voldoen aan de BENG-normering.