Neem contact op met Ambiance

Het knikarmscherm

Een compact cassettesysteem bekend uit de particuliere markt. Met een uitval tot 4 meter en breedte tot 12 meter staat het knikarm ook z'n mannetje boven wat kleinere horeca terrassen, zorgwoningen of aan een winkelpand. 

Zonwering met vrije doorloop voor horeca, winkelpand of zorgwoning

Een zonnescherm is onze meest verkochte terraszonwering in de particuliere markt. Door de veelzijdigheid deze zonwering ook uitermate geschikt voor zakelijke toepassing. 
Het is een relatief licht systeem dat aan bijna elke muur gemonteerd kan worden. Door de vrije doorloop is het zonnescherm niet alleen geschikt voor gebruik op balkon of terras van een (zorg)woning, maar ook prima geschikt voor horeca terrassen en boven de entree/etalage van een winkel. 

Herkenbare uitstaling

Een zonnescherm is een echte blikvanger. Bij Ambiance kies je uit ruim 200 RAL-kleuren en een zeer ruime doekcollectie. Hiermee geef het he zonnescherm exact de uitstraling die je zoekt, passend bij de huisstijl van winkel, hotel, restaurant etc. 

Ook is het mogelijk het doek en/of optionele volant te bedrukken met je eigen logo en naam. 

Tot 12 meter breed, tot 4 meter uitval

Uit één deel is een zonnescherm leverbaar tot 6 meter breed. Indien een grotere breedte gewenst is kunnen bepaalde  zonneschermen worden gekoppeld. De maximale breedte is dan 12 meter. 
De maximale uitval gaat tot 4 meter. 

Wil je een breder en/of dieper terras overdekken? Kijk dan eens naar een schaararmscherm of textieldak. 

Bediening

Onze zonneschermen worden standaard voorzien van een Somfy IO motor. Hiermee zijn met een afstandsbediening of draadloze muurschakelaar te bedienen. 

Daarnaast kunnen zonneschermen integreren met diverse geautomatiseerde gebouwbeheersystemen via Somfy Animeo. 

Reken op de specialisten van Ambiance

Onze zonweringadviseurs zijn gecertificeerd Smart Solar Shading Advisors. Zij staan voor je klaar met advies voor de juiste zonwering, montage, installatie, onderhoud en het voldoen aan de BENG-normering.

Alternatieven voor het zonnescherm

Naast het zonnescherm hebben wij nog tal van andere producten voor uw terras. Heeft u advies nodig voor het maken van de juiste keuze? Onze specialisten staan voor u klaar!