Neem contact op met Ambiance

Lamellendak

Creëer een uniek sfeer met de kantelbare lamellen. Zitten onder een lamellendak ik al een beleving op zich!

Een lamellendak als overkapping; genieten in stijl

Met een lamellendak creëer je extra gebruiksruimte. De aluminium overkapping is nagenoeg waterdicht en bestand tegen ieder weertype. Verschillende opties zoals verlichting, verwarming, glazen wanden en windvaste screens voegen nog meer comfort en gebruiksmomenten toe. 
Een lamellendak is op verschillende manieren te plaatsen; aan een gevel, vrijstaand of geïntegreerd in een bouwkundige constructie. 

Lamellendak voor bestaande constructie, gesloten lamellen
Lamellendak in bouwkundige constructie

Uitgebreide montageopties 

Het lamellendak kan worden gemonteerd aan een gevel of vrijstaand. Daarnaast is het mogelijk een lamellendak te verwerken in een bouwkundige constructie. 
Afhankelijk van het gekozen type kan een lamellendak tot zo'n 6 x 4 meter worden uitgevoerd uit één dak. Binnen een constructie kunnen twee dakdelen gecombineerd worden. Daarnaast is het mogelijk om diverse constructies aan elkaar te koppelen. Op die manier kan ieder gewenst oppervlak worden overdekt, op iedere denkbare plaats. 

 

Lamellendak met volledig wegschuifbare lamellen, geopende lamellen

Volledig te openen lamellen

De nieuwste trend bij lamellendaken zijn de lamellen die volledig wegschuiven. Hierdoor blijft het buitenleven gevoel pas écht maximaal behouden. 

Alternatieven voor het lamellendak

Naast het lamellendak hebben wij nog tal van andere producten voor uw terras. Heeft u advies nodig voor het maken van de juiste keuze? Onze specialisten staan voor u klaar!