Neem contact op met Ambiance

Zonwering voor scholen

Met zonwering zorgt u voor een aangename temperatuur zonder airco te gebruiken. Dat bevordert de leerprestaties en de productiviteit van leerlingen en leerkrachten. 

Verbeter het werkklimaat met zonwering en stimuleer de leerprestaties

U wilt een aangenaam binnenklimaat voor uw leerlingen en medewerkers. Op hete zomerse dagen kan het binnen te warm worden. Gevolg? Concentratieproblemen bij uw leerlingen. De loomheid slaat toe en van leren komt weinig terecht. De airco dan op volle kracht laten draaien, is niet goed voor de gezondheid en kost veel energie. Met de juiste combinatie van buitenzonwering, raamdecoratie en (automatische) bediening krijgt u het in de school tot wel 5 graden koeler. In de winter houdt u de warmte juist vast. De school heeft een aangenaam binnenklimaat terwijl u de airco of cv nauwelijks hoeft in te schakelen. Zo bespaart u energiekosten en het milieu.

Een lesje zonwering voor uw school

In ons advies houden we rekening met de locatie van de school ten opzichte van de zon. Aan de zuidzijde is de zonnestand hoog. Maar ook aan de oost- en westzijde schijnt de zon fel. Daar houden we met zonwering rekening met laagstaande zon. Bouwkundige overstekken voldoen aan deze gevels daarom niet: de zon schijnt eronder door.  Ook de kleur van het doek is bepalend. Een donkere kleur absorbeert bijvoorbeeld meer warmte. U ziet: een lesje zonwering voor scholen. De gecertificeerde Smart Solar Shading Advisors van Ambiance vertellen u er graag meer over.

Reken op de kwaliteit van Ambiance Zonwering

U krijgt van ons 5 jaar lang topgarantie op uw zonwering. Dat is een garantie zonder verrassingen: alles is inbegrepen, met uitsluiting van slijtageonderdelen en verkeerd gebruik. Ook na de garantieperiode blijft u profiteren van uw zonwering. Het frame van de zonwering is oerdegelijk en gaat zeer lang mee. Het doek kent door de weersinvloeden een kortere levensduur. Mocht het doek daardoor aan vervanging toe zijn, dan kunnen wij uw zonwering herbekleden. Tegen een scherpe prijs ziet uw zonwering er weer als nieuw uit.

Duurzame zonwering van Ambiance

Ambiance stimuleert duurzame zonwering door producten te leveren met een lange levensduur. Zo verminderen we ons materiaalgebruik. Waar mogelijk vervangen we onderdelen zoals het doek, zonder direct alles te vervangen. Van producten die einde levensduur zijn, recyclen we de materialen. En waar mogelijk passen we duurzame materialen toe, zoals doek gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Bij storingen of reparaties kunt u op Ambiance rekenen

Er is altijd wel een Ambiance-vestiging bij u om de hoek. Is er iets mis aan uw zonwering? Dan kunnen we u snel van dienst zijn. Maar beter is het natuurlijk om reparaties en storingen voor te zijn. Een onderheidscontract van Ambiance geeft u de zekerheid dat we periodiek uw zonwering grondig nakijken en eventueel onderdelen op tijd vervangen. Mocht er toch iets stuk gaan, dan heeft u met een onderhoudscontract altijd voorrang.

39 vestigingen
>250 vakspecialisten
Grootste van Nederland