Neem contact op met Ambiance

Zonwering voor zorginstellingen

Verhoog het welzijn van bewoners, cliënten en medewerkers met
een prettig en gezond binnenklimaat zonder airco.

Met zonwering genieten cliënten en medewerkers van een aangenaam binnenklimaat

U wilt cliënten en medewerkers een binnenklimaat bieden waarin het prettig en gezond verblijven en werken is. Vooral op zomerse dagen kan het door oververhitting te warm worden in uw zorginstelling. De productiviteit van uw medewerkers loopt daardoor terug. Maar zo ontstaat er ook een ongezond verblijfsklimaat voor cliënten die vaak al een mindere conditie hebben. Voor verkoeling kan de airco dan wel op volle kracht aan, maar dat is juist weer niet goed voor de gezondheid. Met de juiste combinatie van zonwering, raamdecoratie en (automatische) bediening wordt het binnen tot wel 5 graden koeler, zonder dat er airco aan te pas komt. 

Bespaar energie in uw zorginstelling met zonwering

In de zomer zorgt zonwering voor verkoeling in uw instelling. In de winter kan door juiste toepassing van zonwering en raamdecoratie warmte juist binnengehouden worden. Op winterse dagen kunt u de zonnestralen binnenlaten in de ochtend, als de zon opkomt. Zo warmt het binnen op een natuurlijke manier op. In de namiddag - als het donker en grauw wordt - sluit u de zonwering en raamdecoratie. Dat kan overigens ook automatisch via de app. Op die wijze houdt u de warmte vast. Zo bespaart u duurzaam op het gebruik van de airco in de zomer en op verwarmingskosten in de winter. De gecertificeerde Smart Solar Shading Advisors van Ambiance adviseren u hier graag verder over.

We nemen u jarenlang alle zorgen voor zonwering uit handen


Bij Ambiance rekent u op een topgarantie van 5 jaar op uw zonwering. Dat is een garantie zonder zorgen: alles is inbegrepen, met uitsluiting van slijtage-onderdelen en verkeerd gebruik. Ook na de garantieperiode zorgen we ervoor dat u nog jarenlang profijt heeft van uw zonwering. Het frame van de zonwering is van topkwaliteit en gaat zeer lang mee. Het doek kent door de weersinvloeden een kortere levensduur. Mocht het doek aan vervanging toe zijn, dan kunnen wij uw zonwering herbekleden. Tegen beperkte geniet u weer jarenlang van de zonwering.

Storing of defect? Onze vakspecialisten staan voor u klaar!

Als grootste zonweringspecialist van Nederland zijn wij altijd dicht bij uw zorginstelling gevestigd. Bij storingen of defecten aan uw zonwering kunnen we u snel van dienst zijn. Wilt u reparaties en storingen voor zijn? Dat is natuurlijk nog beter. Een onderhoudscontract van Ambiance geeft u de zekerheid dat we periodiek uw zonwering zorgvuldig nakijken en eventueel onderdelen op tijd vervangen. Zo blijft uw zonwering in goede conditie. Mocht er toch iets stuk gaan, dan geven we u met een

39 vestigingen
>250 vakspecialisten
Grootste van Nederland