Neem contact op met Ambiance

Zonwering voor VvE

Creëer een aangenaam en gezond woonklimaat voor alle bewoners.

Met zonwering genieten uw bewoners van een aangenaam woonklimaat

Een aangenaam woonklimaat voor uw bewoners. Wel zo fijn. In veel goed geïsoleerde appartementen met vaak grote raampartijen kan het in de zomer snel te heet worden. Deze hitte verpest het woonplezier. Niet alleen overdag, maar vooral ook ’s nachts. Door de oververhitting blijft de warmte in de woning hangen. Met een airco is deze hitte tegen te gaan. Maar dat vereist een flinke investering in een airco-installatie. Alle bewoners moeten daar maar in mee kunnen en willen gaan. Daarbij komt dat het niet een hele duurzame oplossing is. Er is een alternatief. In de zomer houdt u warmte buiten met zonwering en raamdecoratie in combinatie met (automatische) bediening. Zo krijgt u het binnen tot wel 5 graden koeler, zonder dat u de airco hoeft in te schakelen.

Duurzame zonwering van Ambiance

Ambiance zet zich in voor duurzame zonwering door producten te leveren met een lange levensduur. Zo verminderen we het materiaalgebruik. We vervangen alleen de onderdelen die nodig zijn, zoals het doek, en niet meer dan dat. Van producten die einde levensduur zijn, recyclen we de materialen. We recyclen de materialen van producten die aan het einde van hun levensduur zijn. Bovendien gebruiken we duurzame materialen waar dat kan, bijvoorbeeld doek van gerecyclede PET-flessen.

Uniform en binnen het budget

U heeft de zekerheid dat de offerte die Ambiance uitbrengt compleet is, zonder onaangename verrassingen achteraf. Waar mogelijk denken we mee om de kosten te beheersen. Heeft u bestaande zonwering die aan vervanging toe is? Het is niet altijd nodig om de complete zonwering te vervangen. Wij komen graag bij u inspecteren of een revisie van bestaande zonwering mogelijk is. Vaak is het frame nog goed en hoeven slechts enkele onderdelen vervangen te worden. Door de weersinvloeden is het doek soms wel aan vervanging toe. Ook die kunnen we voor u herbekleden, zo ziet de zonwering er weer als nieuw uit. Duurzaam en kostenbesparend.

De architect of u bij de VvE, kunnen uniformiteitseisen stellen aan de zonwering. In ons advies aan individuele bewoners nemen we die eisen altijd mee. Met Ambiance als leverancier van uw appartementencomplex voorkomt u vervelende discussies met bewoners.

U heeft als VvE de zekerheid van de kwaliteit van Ambiance

Ambiance geeft 5 jaar topgarantie op zonwering. In deze garantie is alles inbegrepen, met behalve slijtage-onderdelen en verkeerd gebruik. Ook na de garantieperiode zorgen we er met onze service voor dat u nog jarenlang profijt heeft van de zonwering. De Ambiance-vestiging is altijd dicht bij uw wooncomplex gevestigd. Dat is een voordeel bij storingen of defecten aan uw zonwering. Wij kunnen dan snel bij u zijn. Wilt u reparaties en storingen voor zijn? Dat is nog beter. Met een onderhoudscontract van Ambiance kijken we uw zonwering periodiek zorgvuldig na en vervangen we preventief onderdelen indien nodig. Zo voorkomt u onverwachte hoge kosten. Mocht er toch iets stuk gaan, dan geven we u met een onderhoudscontract altijd voorrang.

39 vestigingen
>250 vakspecialisten
Grootste van Nederland