Neem contact op met Ambiance

Zonwering voor winkels

Ga voor een aangenaam binnenklimaat waar het fijn winkelen en werken is. Met zonwering van Ambiance realiseert u dat en bespaart u ook nog eens op energiekosten. 

Zonwering houdt uw winkel- en werkklimaat aangenaam

Op zomerse dagen wordt het binnen al snel te warm om prettig te winkelen en te werken. De airconditioning dan op volle kracht laten draaien, jaagt de energiekosten omhoog. Met de juiste combinatie van buitenzonwering, raamdecoratie en (automatische) bediening heeft u de airco haast niet meer nodig. De Smart Solar Shading Advisor van Ambiance kan u een advies op maat geven dat het best past bij uw winkel. Daarbij houden we rekening met de ligging van uw winkel ten opzichte van de zon. Het resultaat? Een aangenaam binnenklimaat waarin het fijn winkelen en werken is. En aan het eind van de maand heeft u ook nog eens een lagere energierekening!

Zonwering houdt de zon buiten. Maar er is meer!


Opvallen bij het koperspubliek

Een zonnescherm of markies voorzien we op verzoek van uw logo. In het uitgebreide doekassortiment van Ambiance vindt u altijd wel een doekkleur dat matcht met de huisstijlkleuren. Met de unieke combinatie van kleur en logo valt uw zaak zeker op.

Producten buiten droog uitstallen
Onder een zonnescherm of markies blijven uw kostbare producten droog bij een regenbuitje. 

Ambiance staat voor persoonlijke service en kwaliteit

Iedere Ambiance-vestiging is van een zelfstandige ondernemer met jarenlange ervaring in zonwering. Bij Ambiance werken de vestigingen samen om u de beste producten en adviezen te bieden. Als de grootste zonweringaanbieder van Nederland steken we veel tijd en geld in de voortdurende scholing en ontwikkeling van onze medewerkers.

Storingen of mankementen verhelpen we snel. Er is altijd een Ambiance-vestiging bij u in de buurt voor een reparatie. Nog beter is om die reparaties te voorkomen. Met een onderhoudscontract van Ambiance bent u verzekerd van periodieke controles en preventieve vervanging van onderdelen. Zo blijft uw zonwering in topconditie.

Jarenlang profijt van uw investering

Wij geven u 5 jaar lang topgarantie. Alles is inbegrepen, behalve slijtage-onderdelen en verkeerd gebruik. Ook na de garantietermijn heeft u nog jarenlang profijt van uw zonwering. Het frame kent een zeer lange levensduur. En als het doek na verloop van tijd en door alle weersinvloeden niet meer representatief is, dan kunnen wij deze herbekleden. Tegen beperkte kosten oogt uw zonwering dan weer fris en nieuw.