Neem contact op met Ambiance

PVC-Vouwdak

De cabriolet onder de overkappingen; van waterdicht PVC-dak tot genieten in de buitenlucht met één druk op de knop. 

Een vouwdak is net zo flexibel als het weer

Genieten van het voorjaarszonnetje, droog zitten tijdens een regenbui of een weersbestendige overkapping? Een PVC-vouwdak is het allemaal ineen. Een strak gespannen PVC-doek is te bedienen met één druk op de knop. De stevige palenconstructie maakt het systeem weerbestendig. 

Optimaal gebruik van de ruimte

De buitenruimte van je café, restaurant of hotel gebruik je het liefst zo effecient mogelijk. Door het PVC-vouwdak te sluiten ontstaat in combinatie met de glazen wanden een volledig dicht, waterdicht en weerbestendige overkapping. 

100% buitengevoel 

De eerste of laatste zonnestralen van de dag op je huid, een fris briesje... In open stand genieten gasten onder een PVC-overkapping onverstoord van het buitenlevengevoel. 
Hangt er toch een buitje in de lucht? Binnen een minuut is het doek gesloten en kunnen gasten lekker blijven zitten. 

Vrijstaande overkapping 

Het vouwdak kan, naast montage tegen de gevel, ook volledig vrijstaand geplaatst worden. Er kunnen meerdere systemen gekoppeld worden. Zo is de maximale maatvoering van het terras praktisch onbeperkt. 

Reken op de specialisten van Ambiance

Onze zonweringadviseurs zijn gecertificeerd Smart Solar Shading Advisors. Zij staan voor je klaar met advies voor de juiste zonwering, montage, installatie, onderhoud en het voldoen aan de BENG-normering.

Alternatieven voor het vouwdak

Naast het PVC-vouwdak hebben wij nog tal van andere producten voor uw terras. Heeft u advies nodig voor het maken van de juiste keuze? Onze specialisten staan voor u klaar!