Buitenjaloezieën

De meest effectieve vorm van zonwering. Met behoud van uitzicht. De buitenjaloezie is compromisloos. 

Efficiënt en stijlvol zonweren doe je met een buitenjaloezie.

De gekantelde lamellen weerkaatsen het zonlicht, terwijl de open structuur zorgt voor behoud van het uitzicht. Daarnaast bouwt er geen warmte op tussen raam en zonwering, omdat de warmte die ontstaat doordat zonlicht de lamel raakt dankzij de openstructuur wordt afgevoerd. 

Het assortiment van Ambiance bestaat uit diverse soorten systemen met verschillende lamellen. Zo zijn er, naast de traditionele ronde lamellen ook S-vormige lamellen die zonlicht nog beter weerkaatsen én een compacter pakket vormen die een kleinere kastmaat mogelijk maakt. 

Roma ingebouwde buitenjaloezie, aluminium lamellen, elektrisch bediend, S-vormige lamel

Opbouw of inbouw zonwering

Gebouwen moeten tegenwoordig aan hoge eisen op gebied van duurzaamheid voldoen. Een buitenjaloezie kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren. 
Wanneer je bij bouw of renovatie tijdig rekening houdt met de plaatsing van zonwering kan de buitenjaloezie volledig worden ingebouwd. De zonwering is dan praktisch onzichtbaar. 
De bak is voorbereid op onderrevisie, dus van onderaf kan het systeem volledig onderhouden en indien nodig gerepareerd worden. 

S-vormige lamel in Roma buitenjaloezie

Diverse lamellen

De traditionele lamel van de buitenjaloezie is bol en in gesloten stand zie je lichtkieren tussen de lamellen. Tegenwoordig heb je ruime keuze uit lamellen, zoals de S-vormige lamel. Deze weerkaatst nog met zonlicht in half-gesloten stand waardoor meer uitzicht behouden blijft. Daarnaast is het gesloten pakket kleiner waardoor de buitenjaloezie met een kleinere kast kan worden uitgevoerd. 

De DBZ lamel is strakker vormgegeven en in gesloten stand creëert deze een zo goed als vlak oppervlak zonder lichtkieren. 

Reken op de specialisten van Ambiance

Onze zonweringadviseurs zijn gecertificeerd Smart Solar Shading Advisors. Zij staan voor je klaar met advies voor de juiste zonwering, montage, installatie, onderhoud en het voldoen aan de BENG-normering.