Neem contact op met Ambiance

Laat gasten het hele jaar genieten van uw terras met de juiste zonwering

Op het terras wilt u uw gasten buiten laten genieten. Op zomerse dagen waarop de zon fel schijnt, maar ook op een droge winterdag of tijdens een regenbuitje. Met een overkapping, schaararmscherm of horecamarkies zitten uw gasten beschut. En als u het compleet maakt met terrasverlichting en terrasverwarming verlengt u uw terrasseizoen aanzienlijk. Zo doet u goed voor uw gasten en voor uw omzet!

Ambiance, de specialist in zonwering voor de horeca

We hebben een compleet assortiment zonwering voor de horeca. Bij Ambiance krijgt u deskundig advies gebaseerd op praktijkervaring en vakkennis. Niet voor niets kozen al meer dan 2.000 horecabedrijven in Nederland voor Ambiance. Ook voor u hebben wij de ideale oplossing in huis. In een persoonlijk gesprek luisteren we naar uw wensen en doelen. Wij vertalen dat naar een passend product op maat dat we perfect bij u monteren. Met Ambiance kiest u voor de zekerheid van de grootste zonweringsspecialist van Nederland en profiteert u tegelijkertijd van de betrokkenheid van de lokale Ambiance-ondernemer.

Op onze service kunt u rekenen

Alle Ambiance vestigingen zijn aangesloten bij branchevereniging ROMAZO. U heeft 5 jaar garantie op motoren, bedieningscomponenten en doeken. Als er technisch iets niet op orde is, reageren we snel. Wij snappen dat het terras belangrijk is voor uw gasten en voor uw omzet. Dus we komen snel in actie als er wat is.

Wilt u problemen liever voorkomen dan oplossen? Sluit een onderhoudscontract af. Wij controleren dan periodiek de technische werking en vervangen slijtageonderdelen indien nodig. Heeft u een onderhoudscontract? Dan garanderen we dat uw reparatie voorrang krijgt.

39 vestigingen
>250 vakspecialisten
Grootste van Nederland