Neem contact op met Ambiance

Ambiance Zonwering voor een aangenaam leef- en werkklimaat

  • Compleet assortiment met altijd een passende oplossing
  • Zonwering en raamdecoratie: duurzame oplossingen die energie besparen
  • Volledige service in eigen beheer: inmeten, maatwerk productie, montage, onderhoud en reparatie
  • Grootste aanbieder van zonwering in Nederland voor bedrijven, instellingen en particulieren

Zonwering van Ambiance in zakelijk perspectief: de feiten spreken voor zich

Zonwering is een slimme investering voor een aangenaam leef- en werkklimaat. In de zomer voorkomt zonwering oververhitting: met de juiste combinatie van buitenzonwering en raamdecoratie krijgt u het binnen tot wel 5 graden koeler. Zo geniet u van een binnenklimaat waarin het comfortabel leven en werken is. Omdat de airco niet of nauwelijks aan hoeft, bespaart u ook nog eens energie. Weten hoe zonwering dat mogelijk maakt? Bij Ambiance bent u op het juiste adres. Nergens vindt u zoveel gecertificeerde specialisten: Smart Solar Shading Advisors. Als geen ander kunnen zij u passend adviseren.

Bij Ambiance zit u sowieso goed. In ons zorgvuldig samengestelde assortiment hebben we altijd de beste oplossing voor uw wensen en doelen. Of het nu gaat om een enkel product of een groter aantal, Ambiance kan het leveren. Waar mogelijk knappen we uw bestaande zonwering op, door vervanging van bijvoorbeeld doek en onderdelen. Uw zonwering kan dan weer jaren mee. Dit hergebruik is niet alleen duurzaam, het levert ook een flinke besparing op. Voor elk project regelen we alles voor u: we meten op, maken op maat, komen monteren en verzorgen de service daarna. Met vestigingen verspreid over heel Nederland, kunnen we dat ook nog eens snel uitvoeren. 

39 vestigingen
>250 vakspecialisten
Grootste van Nederland

Zonwering voor het raam

Bent u op zoek naar zonwering om uw kantoorpand, zorginstelling, school of winkel koel te houden? Bij Ambiance vindt u een uitgebreid assortiment maatwerk zonweringen van de hoogste kwaliteit. Onze zonwering biedt extra comfort, helpt gebouwen te laten voldoen aan normering voor energieverbruik en kan bijdragen aan een opvallende uitstraling van bijvoorbeeld winkelpand of horecagelegenheid. 

Zonwering en overkappingen voor het terras

En uitgebreid assortiment weersbestendige zonwering en overkappingen biedt maximaal comfort op uw terras. De producten zijn uiteraard zeer geschikt voor horeca, maar ook voor kantoortuinen, dakterrassen of als overkapping van rokersruimte.