Zonwering voor uw bouwproject

Ambiance adviseert, maakt op maat en monteert vakkundig. Alles volgens specificaties en planning. Precies zoals u van dé grootste zonweringspecialist mag verwachten.

Als aannemer bent u afhankelijk van een keten aan onderaannemers en leveranciers. Dat maakt het niet altijd gemakkelijk om de projectplanning 100% intact te houden. We weten dat dit voor u belangrijk is. Daarom komen we onze afspraken na en zetten waar mogelijk er een tandje extra bij. Dat begint bij het advies. Wij vertalen het bestek voor u in een concreet product. Precies volgens gedefinieerde eisen en specificaties. Waar nodig bieden wij een oplossing voor bouwkundige vragen. Uw klanten zijn welkom in onze showrooms voor oriëntatie en advies. Advies over de producten en mogelijkheden van zonwering, maar ook advies over extra opties zoals automatische bediening, zip-screens en windbeveiliging. Uiteraard houden we ons in het klantadvies, altijd aan de met u afgesproken kaders. Als de productkeuze en -specificaties vaststaan, maken we zonwering op maat dat naadloos integreert in het gebouw. Montage is een specialistische klus, die we 100% voor u uitvoeren. Geheel volgens planning en desgewenst aangesloten op het gebouwbeheersysteem.

Regionaal sterk, nationaal de grootste

Ambiance zonwering is in Nederland de grootste in zonwering. U heeft de zekerheid zaken te doen met een in alle opzichte solide partij. Een partij met inkoopkracht, kennis van innovaties en de capaciteit om iedere klus aan te kunnen. U profiteert ook van onze regionale aanwezigheid. Achter iedere vestiging staat een ondernemer die zich vol inzet voor zijn eigen zaak. En die kennis heeft in en van uw regio.

De zekerheid van jarenlang genieten

Ambiance geeft 5 jaar topgarantie op zonwering. In deze garantie is alles inbegrepen, met uitsluiting van slijtage-onderdelen en verkeerd gebruik. Onze regionale aanwezigheid zorgt er voor dat we snel kunnen reageren bij storingen. Reparaties en storingen voor zijn? Met een onderhoudscontract van Ambiance kijken we de zonwering periodiek zorgvuldig na en vervangen preventief onderdelen. 

BIM-Bestekservice

Stel direct BIM-modellen samen en geneer een kant-en-klaar bestek

39 vestigingen
>250 vakspecialisten
Grootste van Nederland