Neem contact op met Ambiance

Zonwering voor kantoor

Zonwering maakt de werkplek aangenamer en medewerkers productiever. Houd de zon tegen en voorkom oververhitting of schittering op het scherm. 

Met zonwering een aangenaam werkklimaat op kantoor en hogere productiviteit

U wilt een aangenaam binnenklimaat voor uw medewerkers. Op hete zomerse dagen kan het binnen te warm worden om goed te werken. De airco op volle kracht laten draaien, is niet goed voor de gezondheid en jaagt de energiekosten omhoog. Met de juiste combinatie van buitenzonwering, raamdecoratie en (automatische) bediening houdt u zomers de warmte buiten en ’s winters de warmte binnen. Met zonwering krijgt u het in de zomer tot wel 5 graden koeler. Zo creëert u een aangename binnentemperatuur met minder gebruik van airco of cv. Dat is wel zo duurzaam. Het resultaat? Een comfortabel binnenklimaat waarin het prettig en gezond werken is. En een lagere energierekening! 

Zonwering voor prettig werken zonder zonschittering

De schittering van de zon op het beeldschermen maakt werken bijna onmogelijk en is bovendien inspannend voor de ogen. Het gevolg? Lagere productiviteit en gezondheidsklachten. Met zonwering of raamdecoratie lost u dit probleem op. U kunt de zonwering of raamdecoratie zelfs zo instellen, dat deze automatisch sluit als de zon er vol op staat.

Jarenlange zekerheid met de garantie van Ambiance

Wij geven 5 jaar lang topgarantie op zonwering. Alles is inbegrepen, behalve slijtage-onderdelen en verkeerd gebruik. Uiteraard stopt het profijt dat u heeft van de zonwering niet na de garantieperiode. Het frame van de zonwering kent een zeer lange levensduur. Mocht het doek door alle weersinvloeden aan vervanging toe zijn, dan kunnen wij het herbekleden. Tegen beperkte kosten oogt uw zonwering weer fris en heeft u er weer jarenlang voordeel van.

Duurzame zonwering van Ambiance

Ambiance spant zich in voor duurzame zonwering door producten te leveren met een lange levensduur. Zo besparen we materiaalgebruik. Als het kan vervangen we enkel de versleten onderdelen, zonder direct alles te vervangen. Van producten die einde levensduur zijn, recyclen we de materialen. En waar mogelijk passen we duurzame materialen toe, zoals een doek gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Bij storingen of reparaties rekent u op Ambiance

Iedere Ambiance-vestiging is van een zelfstandige ondernemer met jarenlange ervaring in zonwering. Binnen Ambiance werken de vestigingen samen om u de beste producten en service te leveren. Wij weten hoe belangrijk zonwering is voor het werkklimaat en de productiviteit op kantoor. Omdat we altijd dicht bij u in de buurt gevestigd zijn, kunt u rekenen op onze snelheid bij reparaties. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Een onderhoudscontract van Ambiance geeft u de zekerheid dat we periodiek de zonwering grondig nakijken en eventueel onderdelen vervangen voordat ze kapotgaan. Als er toch iets mis is, dan heeft u met een onderhoudscontract altijd voorrang.

39 vestigingen
>250 vakspecialisten
Grootste van Nederland