De grootste zonwering specialist van Nederland.

Zonwering voor retail

Zonwering zorgt voor duidelijke herkenbaarheid van uw pand en een prettig klimaat. Het is mogelijk om buitenzonwering te bedrukken met bijvoorbeeld naam of logo van de winkel. 

Uitvalschermen

Uitvalscherm

Het uitvalscherm is een klassieke zonwering en is erg goed bestand tegen wind. Hierdoor kan een uitvalscherm praktisch altijd 'uit' blijven hangen voor de herkenbaarheid van jouw winkel. 

De uitvalschermen kunnen met diverse armen worden uitgevoerd, afhankelijk van toepassing en gewenste windbestendigheid. 

 

Zonnescherm

Zonneschermen

Het voordeel van een zonnescherm is dat de ruimte daaronder vrij benut kan worden. Hierdoor is een zonnescherm ideaal voor gebruik boven de entree van de winkel. 

Gasten buiten de winkel staan tevens in de schaduw of vinden beschutting tegen een regenbuitje. 

Windvaste screens

Windvaste screens

Screens zijn veelvuldig toegepaste zonwering vanwege de hoge effecientie; doordat het raam geheel bedekt is word inval van zonlicht- en warmte voorkomen. Daarnaast zijn screens erg compact en zorgen ze voor een strakke uitstraling. Doordat screendoek is geperforeerd blijft het zicht naar buiten grotendeels behouden. 

Bij windvaste screens zit het doek stevig gefixeerd in de geleiders. Hierdoor krijgt wind nauwelijks vat op het doek. Dit voorkomt schade bij harde wind en zorgt ervoor dat doek of onderlat niet gaan klapperen. 

Bedrukte markies

Markies

En markies heeft een stevige houten of aluminium constructie. Dankzij deze constructie worden ook zonnestralen van opzij geweerd. 

Een markies zorgt voor een herkenbare uitstraling van het pand, helemaal wanneer deze is voorzien van bedrukking.