De grootste zonwering specialist van Nederland.

Zonwering voor zorginstellingen

Op zonnige dagen kan de temperatuur binnen snel oplopen. Dat gaat ten koste van het welzijn van bewoners, cliënten, patiënten én medewerkers!

Uitvalschermen

Uitvalscherm

Het uitvalscherm is een klassieke zonwering dat veel wordt gebruikt aan hoge gebouwen. De reden hiervoor is dat het uitvalscherm erg goed bestand is tegen wind. Daarnaast is de uitval geen probleem omdat ruimte voor het raam niet vrij hoeft te blijven. 

De uitvalschermen kunnen met diverse armen worden uitgevoerd, afhankelijk van toepassing en gewenste windbestendigheid. 

Een uitvalscherm is ook goed toepasbaar op een balkon. 

Markisolette

Zonneschermen

Het voordeel van een zonnescherm is dat de ruimte daaronder vrij benut kan worden. Hierdoor is een zonnescherm ideaal voor gebruik boven een balkon of terras. 

Een zonnescherm houdt niet alleen de zon buiten de deur, het creëert ook een heerlijk plekje in de schaduw. 

Windvaste screens

Windvaste screens

Screens zijn veelvuldig toegepaste zonwering vanwege de hoge effecientie; doordat het raam geheel bedekt is word inval van zonlicht- en warmte voorkomen. Daarnaast zijn screens erg compact en zorgen ze voor een strakke uitstraling. Doordat screendoek is geperforeerd blijft het zicht naar buiten grotendeels behouden. 

Bij windvaste screens zit het doek stevig gefixeerd in de geleiders. Hierdoor krijgt wind nauwelijks vat op het doek. Dit voorkomt schade bij harde wind en zorgt ervoor dat doek of onderlat niet gaan klapperen. 

Verosol Rolgordijn, zwart, lichtdoorlatend, woonkamer
Verosol effectieve binnenzonwering

Verosol binnenzonwering

Uniek aan de producten van Verosol is de opgedampte aluminium coating aan de achterzijde van het doek. Dit zorgt ervoor dat het zonlicht terug naar buiten wordt gekaatst in plaatst van dat het door het doek, dat aan de binnenzijde van het raam hangt, wordt geabsorbeerd. Dit zorgt ervoor dat de producten van Verosol in tegenstelling tot andere vormen van raambekledingen fors warmtewerend is. Ook in de winter draagt het aluminium laagje bij aan extra isolatie dankzij de lage emissiewaarde. 

Bij Verosol doeken is keuze uit diverse transparanties waardoor het zicht naar buiten behouden blijft.